Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto arapa da vam ukinu alkohol... jedva cekaju :/
Tu je zakon RS-a tu se pije piva rakija i šljiva
@LasvanskaDolina2 Ne jos dugo, "kokuzu je i u augustu zima"
Nemamo ništa protiv da Bakirovi ARapi investiraju u Jahorinu ! Samo zna se nema više KRMETINE, potoka alkohola i četničkih pjesama kad se stave kokarde !
POSO IDE A PARA LAHKA: pripremi je gradnja 80 naselja na širem području Sarajeva, dakle i na JAhorini zašto ne? http://www.zurnal.info/novost/20581/pogledajte-film-arapsko-proljece-u-zlatnoj-dolini
pijem pivu rakiju i šljivu
muko moja predi na drugoga
Ja ne idem ni u Konzum, niti trosim pare po RS-u... nek pomru dusmani! :)
eto para za lopove
Hebe mi se, granicu republike mrske ne prelazim bez prijeke potrebe. Da idem tamo iz ćejfa i ostavljam im pare - nisam pomahnitao, nek' se nose
@NeosvojivaTvrdjavaRS Tebi non stop na pameti i u ustima bosnjackih 18 😜
dobro si to rekao, inace drzave imaju granicu, pa nemoj kod nas da prelazis da nam gadis vazduh lojavi
Uskoro cemo metar po metar otkupiti genocidni entitet....
Nemaju oni da wc poljski renoviraju kamoli hotele
Ovdje samo firme iz Laktasa mogu dobiti da rade
Kakvih sest hotela!?.....pa polomili ste se u medijima da narodu dokazete da je Jahorina napucana i zavrsena....ili su ipak petrodolari jaca inspiracija i realnost!?
ne treba bacati pare. oni bi to opet uprpastili. Treba sacekati integraciju Republike bH, povratak gradjanskog Ustava i pravne drZave PA TEK ONDA KRENUTI ISPOCETKA.
Samo srbuj, je.o hotele i turizam
Jahorina bez Sarajeva ne moze opstati ekonomski, a opet suvise izolovana da bude u genocidu i da bude profitna. Svako ulaganje u nju je bacena lova, pogotovo sto obliznja Bjelasnica raspolaze sa puno boljim terenima za skijanje.
Najbolja stvar za Jahorinu bi bila da se teritorijalno prikljuci kantonu Sarajevo. Medjutim i zato je sad kasno, Sarajevo skija na Bjelasnici i Igmanu, a tek ce skijati u buducnosti. Ni Beograd tu ne moze pomoci, posto je Kopaonik bolji od Jahorine u svakom pogledu, tako da oni idu tamo. Nakon svega toga, Jahorina pravi gubitke, pored toga sto ju je divlja gradnja unistila i napravila gore hrpu "urbanistickog" smeca.
@izgodaninezgodan Da, sa lazima ces napraviti Jahorinu i vratiti staru slavu? Pregazilo je vrijeme Jahorinu. Jahorina je bilo OK za vrijeme komunizma kad joj je Sarajevo gravitiralo. Danas pod prvo ljudi nece da spavaju kod tipova koji su to napravili od topljenih zlatnih zubala sa leseva, a druga stvar, Bjelasnica nije bas tako izabrana da bude muska olimpijska planina na ZOI 84. Bjelasnica je napravljena u tu svrhu jer Jahorina nije zadovoljava terenske predizpozicije za tu ulogu.
Ne znam zaista sta je to na Jahorini u katastrofalnom stanju osim mozda par prijeratnih komunistickih motela.Privatni hoteli su na svjetskom nivou,skijalista i ski liftovi takodje.Turisti dolaze iz cijele regije i EU.Mogu se vidjeti registracije na autima iz citave Evrope.U svakom slucaju Jahorina je Sent Moritz za susjednu Bjelasnicu gdje su napravili Alipasino polje i apartmane za direktore i politicare,dok se u staze i liftove ne ulaze nista a vehabije ureduju na stazama.Fuj
Svjetskom nivou skijanja? Jesi ti bio kad na bilo kojem boljem zapadnom skijalistu? Jahorina nije ni na nivou osrednjeg zapadnog skijalista, zapravo radi se o hrpi gofana pobacanih (ne)urbanisticki po padinama Jahorine, pa ono je uzas. Cak je Bjelasnica "urbanisticki raj" za Jahorinu, sta se od nje napravilo. Osim toga, ne moze Jahorina biti izvan kantona Sarajevo, a da posluje pozitivno ekonomski. Da ne govorim da tereni za ski i surf na Bjelasnici su 100 puta bolji.
Sarajevo skija na svojoj Bjelasnici i Igmanu, Banja Luka skija na Vlasicu, zajedno sa Splitom i Zenicom, a Beograd skija na Kopaoniku, tako da je Jahorino nesto kao skijasko nedonosce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve u minusu samo im gras posluje pozitivno :-D