Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije istina .Digitalizacija je pocela uveliko vec prije 2 godine ,uspostavljanjem multiplexa D ,pod brandom VIDI TV .Osim toga uspostavljen je DVB T2 sistem emitovanja digitalnog tv signala,tehnicki napredniji od onog koji jos koriste javni emiteri kroz MUX A.Za one koji ne posjeduju KATV ili IPTV ,Ovo jedini nacin da obicnom antenom "hvataju"programe .Pred javnim emiterima tek predstoji ogroman posao ,dok su ovi drugi u finisu ispunjavanja svojih obaveza kao nosioci dozvole.Samo podsjecam.
Da li ima netko da kazni i telefonske operatere. Rečeno je da će za 2-3 godine pokriti teritoriju sa 4g signalom. Seronet 1km od odašiljača nema ni 3g
Jedini Momcilo Djukic radi u Prointer-u, a to bi vec bila sramota da Dodikova firma radi ovo...
bolje da šutite nego da se brukate.. sramota. kad uzimate od naroda opravdanje vam eu, a kad treba nešto da uradite za narod, nemate kad.. pisda vam materina
Pa je li sramota svih onih koji nas postavise na zadnje mjesto? Hocete li vratiti debele plate zbog neobavljenog posla ? Fuj, bagro neodgovorna!
Da su ostali na vlasti oni mali, neobrazovani zeleni mi ovo ne bi vidjeli do 2050 godine!
KOJI PUT JE OVO POTISANO, A NIKAD URAĐENO NARAVNO NEĆE NI SAD UKOLIKO NEBUDE KANAL NA HRVATSKOM JEZIKU
'ta će oni? Je.i ga, štaš', tako ti je to. Pa eto.....
Ih ta nemojte kasti.
Vidi Forte, vidi gnjide. Sve mu moze pod obraz stati.
Ooooo tugo, vazda hopa!
Mi smo po mnogo cemu zadnji u europi. Kaze se euro a ne evro. europa a ne evropa
EU A NE EV
To kod tebe u selu se tako kaže !🤣😅🤣😅🤣😅
Da smo bogdom samo po tome posljednji u Evropi...
Isto tako moze li barem OHR odgovoriti jesmo li jedina zemlja u Evropi iz koje ne izlazi putnicki voz prema susjednim zemljama?
Dobro je da smo u Evropi.
Ministre! Da li će te ugasiti BHRT??? Da li će Federalna vlada narediti da Elektroprivreda potpiše ugovor sa BHRT-om? Hoće li zbog bahatosti 800 radnika ostati bez posla? Da li će TROJKA smjeniti gen direktora FTV Džemala Šabića koji sam sebe drži već 10 godina na toj funkciji??? Čovjek zvanično ukrao 16 miliona maraka i drži političke stranke i vlade u šaci!!!
Otkud 10 godina tu? Sto ga SDA nije rijesila... imali su 10 godina?
Džemala Šabića ne treba smijeniti, lika trebaju uhapsiti... tuzilastvo i policija, pretresite napokon FTV.. tu ima svega i svacega