Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeko ovaj raskopcani seljak?
ETO ZAR VRANDUK NIJE MOGAO SACEKATI ZAVRSETAK TE DIONICE ONDA BI SVI KORISTILI TAJ DIO AUTO PUTA A ONI NEK RADE U TUNELU KOLIKO HOCE. TU SE RADI O COVICU KOJI JE TO NASTIMO SVOM HERINGU JER DA JE TO SACEKALO AUTO PUT ONDA NEBI NI BILO POTREBE RENOVIRATI.
pa znači bolje ikako nego nikako
@Ivanbiosad idiote znas li ko su vlasnici heringa????' idiot si i ne znas,a samo nesto beljezgs ovjde!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
konaćno da se počne nešto graditi valjda če te ovo uraditi ko kraja 2021
Sest tunela u izgradnji hoce da pocnu sedmi iako ove jos nisu zavrsili? Sa 900 radnika, znaci 150 po tunelu ima sada kad se oduzme administracija max 100 i kad pocnu sedmi ide na 80. Ako zavrse za 2 i po godine svaka cast, ali prije ce biti da ce im trebati pet ili sest godina zbog ovoga ili zbog onoga.
Jos 20-30 godina i doci ce se do Zepca
Sto se nekandidujete za Ginisa, za najsporiju i nakskuplju gradnjunu istoriji i u buducnosti, garant necetw nikad biti pomjereni sa prvig miesta
potpisi,potpisi,potpisi kad bi se samo oni naplacivali ustvari i naplacuju se ,kad bi poredali sve dosadasnje potpise od njih bi se autoput mogao napraviti
lakse zaobici New York nego Zenicu
2 kilometra - 2.5 godine, preostalih 200 km - sami racunajte
25 godina 100 km, nije da nece, nije da se ne trude, ali ne znaju, ne umiju, vazda je bilo da nije zvaka za seljaka. Jadovi.
I ovako predug rok za izgradnju bit ce sigurno probijen za jos najmanje pola godine ako ne i duze jer kod jos nikad nista na vrijeme zavrseno nije bilo
Ova Zenica kao Real Madrid :)
Kad vidim ovog Terzica nije mi dobro par dana
Ma dajte više pa smješni ste, svako malo svečano se potpisuje 100 m autoputa za koji nas, usput rečeno, zadužište do 16-og koljena. LJudi počeli praviti leteća auta vi 20 godina svečano potpisujete nekakve fantomske autoputeve, nemojte ih ni graditi sačekat ćemo još koju god dok sve bude letilo.
Euuroasfalt firna koja gradi najlosije autoputeve..za 3 godine auta ce skakutati na cesti ko kenguri..
Je li i Zolj svjedok nekome? Ono barem na sudu.
Terzicu,govnoo jedno nesposobno,dabogda krepo Vratite nam emsada