Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku vam nakaradnu, piz.. vam materina, niste u stanju rupu kod narodnog pozorista asfaltirati, umalo dijete ne poginu.... Jeb.. vam sve nakaradno, napravite, tj. popravite ovo sto imamo i gonite se u p.m. svi redom... ulicu ste prije dva mjeseca prokopali i nista... Premijeru, lijepo pricas, samo se nadam da si malo oslijepio jer ne mogu da vjerujem da ne vidis ovakve stvari.
očekujem da za koju godinu bude kompletna BiH pokrivena kamenom temeljcem..., koliko ih postavljate ..nema mjesta za gradnji koji papci ljudi moji
Mi Bošnjaci smo u Daytonu dobili nekoliko gradova sa propalom industrijom i malo prirode okolo. Evo sad jedan lijep komad prirode ode Arapima.
Žiku investitora :) odijelo sa Sirana i pokvareni zubi a 4.000.000.000,00 KM ulaže
To je sve što su uradili? Postavili kamen temeljac a radovi se odlažu do daljnjeg .
prođe ovo bez ministra ve-ce pan-panamskog
Hoće li opština Trnovo ili Buroj Ozone popraviti ceste po Ilidži koje će silni ti kamioni i radne mašine uništiti dok se to bude gradilo??? Je li Memić računao sa ovim ili su se utalili da ćuti??
Arapi investiraju sirom Srbije ali to je normalno. Ovo gore ne smije biti. Nama je bolje bez investicija. Sta ce nam kad imamo? Idite pomazite drugima. Dok je nama kldionica i finske lige, koji ce nam k.... strane investicije i strane pare? Jos ako se budu stvarala radna mjesta. Nije niko lud da radi dok ovamo citav dan kvotu mijenjaju.
Mogli su dosad od ovih temeljaca vascijeli VC popločati.
Kad vidis ko je od nasih na slikama sve ti bude jasno
e čuj fotografija dana.. meni ovo više liči na obilježje Lopova dana.
aaaaa a što ne aminuju ? Mislim Babič, Kurič a bone i Fadil bi more bit mogul maker fatihu proučit. Za rada
ovo nidje nema, sastala se druzba aksamlija, luzera na klixu, i komentarisu gradnju od par milijardi ;-)
Počelo je.................Arapskim naseljavanjem u BiH Bošnjaci će nestati sa povijesne mape BiH i primiti novi identitet.........Arapski Bošnjaci. Dok će Hrvati i Srbi vrijedno i hrabro braniti ono što imaju, jer oni znaju da cijene svoju grudu!
Ne prijeti nama opasnost od Arapa! Al hvala sto se brines. Ali nemoj zaboraviti da Hrvati i Srbi znaju i otimati .......
A šta ako budu Bosanski arapi? Kao Bosanski srbi i Bosnaski hrvati? Napomena: Bosanski namjerno pisano velikim slovom, arapi, srbi i hrvati namjerno malim. :D
Ovaj projekat ne kazem ni da jes' ni nije istinit,al skepticnijeg naroda i nerealnijeg od nas nema...psihologija tipa plasiramo se na SP a u glavama ludim vec se dize trofej prvaka,u realnosti dolaze nam arapi (oni s lovom,ne izbjeglice iz sirije) a mi ih pljujemo i prskamo suzavcem,jer "sta ce oni ovdje" daj ti nama zvezde granda i farme i parove,i dje god ima kakvog bjelosvjetskog olosa i otpada koji nidje nije prispio,nek se fino upakuju u neku paradu ponosa,samo nek se sareni i to je to!
Hajd sve super.... Samo za Takav "Mega Projekat" niko ne spominje komunikaciski Put.... Kako doci do to waoo bwaooo...?? Onim putem sadasnjim... Hahah 4miljarde a put koziji....? Mi stvarno u Bih mislimo prvo kako postaviti fancy krov a nismo ni temelje napravili...
ovo su okupatori netreba im dati nista ni da prave ni da ulazu neka idu odakle su dosli