Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAZITE LOPATU,NESTAT CE
Vidi se da su izbori na pomolu..
@mesaselimovic Opet nema 3D animacije dionice !
covicu dobro stoji lopata...kamenjar pravi
*tako on kopa rupe u kojima nestane porez
@zubar Cilj je autoputem povezati HR sa Mostarom a sve ostalo prema Bosni nikog i ne zanima. Hrvati rade sta oni hoce spajaju svoj narod. Sve ostalo je suplja prica o nekom koridoru Vc. Srbi ce uraditi za svoj narod jos Doboj - SRB (Rača) i to je to. Kakva crna prica o zajednickom autoputu Vc, u to samo budale vjeruju.
Slika 8, slogan drito iz Alan Forda
Vidi stare komunjare, što je nasmijan kraj braće iz KP Kine, pa nije prva ljubav pura.... A pukni se tom lopatom po glavi, tikvane, da se bar malo nasmijemo i da imam neke koristi od tebe kojeg plaćam 45 godina, u svakom sistemu
Polažu ovo kamenje već godinama, valjda nekad polože i asfalt..
Vi se ba bas zahebavate sa nama, čuj proslava u po dana sa vatrometom!!!!
E svaka cast ovome KONJU koji je rekao i organizovao vatromet u "po bijela dana" ... tacno samo kod nas... zar niko, ama bas niko mu nije mogao reci da se sabere i ne pravi cirkus kojeg je ionako dovoljno.... nigdje kraja glupostima eto....
Ovaj Covic opet lopata na crno...............
Ovaj covic opet lopata na crno..
Kakve ovaj veze ima sa autoputem?
Kinezi ce ovo napraviti u rekordnom roku
U kojem svojstvu je Covic uzeo lopatu u ruke?
Ma cilj je povezati HR sa Mostarom a sve ostalo prema Bosni nikog i ne zanima. Hrvati rade sta oni hoce spajaju svoj narod. Sve ostalo je suplja prica o nekom koridoru Vc. Srbi ce uraditi za svoj narod jos Doboj - SRB (Rača) i to je to. Kakva crna prica o zajednickom autoputu Vc, u to samo budale vjeruju.
Cij je ovo autoput, ja nigdje ne vidim da pise JP Autoceste FBIH. Jel ovo mozda Covicev autoput?
Ma cilj je povezati HR sa Mostarom a sve ostalo prema Bosni nikog i ne zanima. Hrvati rade sta oni hoce spajaju svoj narod. Sve ostalo je suplja prica o nekom koridoru Vc. Srbi ce uraditi za svoj narod jos Doboj granica SRB (Rača) i to je to. Kakva crna prica o zajednickom autoputu Vc, u to samo budale vjeruju.
kakvu ulogu ima ovdje čović, po kojoj nadležnosti je prisutan
opet neki kredit....sta je sa akscizama? One izgleda sluze samo da se isplacuju kamate