Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalac vam je 2020 godine izdao urbanističku saglasnost mimo zakona jer na isto nije imao pravo bez odluke Općinskog vijeća Centar.Iako je podnesena krivična prijava Tužiteljstvo jos uvijek curi.
Jadna majko,hvali se najmodernijim parkingom,sta ima turista od sadrzaja kad se parkira u tom ruglu?? Napravi neki tropicarium, neki sportksi sadržaj,nesto novo...
Samo neka se gradi ipak je ovo glavni grad i treba biti veliko gradiliste
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mladi jedva cekaju da rintaju kod sandze
Jok napravi klupu umjesto hotela
daj betona samo lij lij, livadofobicari seljacki grad nam na maticnu plocu lici, ni na sta nalik, samo zgrade i zgrade poluprazne da stoje dok mi sjedimo i blejimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bravo,treba jos ovakvih nebodera,i ono ruglo iza scc-a treba rijesiti, povezati neboderima do skenderije
Bit ce zaposleno 300 hamala kod izrabljivaca...sretno
Majku li vam tajkunsku sve uništavate...
Nije problem sto se u centru gradi, problem je sto idioti dozvoljavaju da se po planinama gradi. Od Babinog dola su napravili Hrasnicu, Trebevic ce za 20 godina imati 10 zgradurina a mi cemo gore moci samo uz propusnicu i ulaznicu.
Kako za 20 godina, prijatelju za 2. godine ćes ih imati 10 gotovih samo malo obiđi i pogledaj...odron
Ovaj urbanisticki plan je ponisten prije par godina,od kud sad da se moze graditi? Pa naravno po Bosanskom receptu ponisti dok se prasina ne slegne i onda ga ponovo aktiviraj i gradi ko ti brani. Bitni su licni interesi a sta je rezultat toga koga je to briga u konacnici.
Frankfurt ce niti nula za nas.
Sanđžo, šta reći sve po zakonu i urbanizmu
Gluho bilo i daleko
Gluho bilo i daleko
Polako ali sigurno Sarajevo postaje ruglo. Grad bez plana zatrpan gradjevinskim mastodontima raznih stranacko uvezanih kriminalaca, sa indrastrukturom na rubu kolapsa (vodovodne cijevi nam pravila Austrija pocetkom.proslog stoljeca). Livadici dosli u grad pa se zakleli ds vise zelenilo nece vidjeti.
Pa vidi Beograda?
A zato Konakovic provodi vrijeme u hotelu Evropa. On sa Bajrovicem pravi planove kako da operu kriminalne pare!
Fol Bajrovic. Svi znaju da Bakir to sve drzi, a Bajrovic izigrava gazdu.
Rasim Bajrovic covjek koji je bezvrijednim vrijednosnim papirima kupio hotel Evropu u srcu Sarajeva. Umjesto da odgovara za privredni kriminal i lopovluk, on se jos siri. Utalio se sa Dodikom kome je dao da napravi Crvenu Jabuku, a zauzvrat ce srpski parlamentarci spavati u hotelu Evropa. A sad se izgleda udruzio i sa Dinom i Titom. Fuj.
Sarajevo ce biti ko Bangkok
Još jedno urbano s..nje usred Šehera. Da vidimo facu koja će izdati dozvolu.