Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd super, konacno, A koliko ih se slikalo kao da prave trotoar ispred predsjednistva.
@lauferm Jel bilo svečano obilježavanje izrade projektne dokumentacije, nisam upratio
Ministre, u novembru ste nam skinuli asfalt sa glavne saobraćajnice za Hrasnicu i napravili cirkus od frekventne saobraćajnice, pet mjeseci smo taoci nesposbne politike " šta me briga " i " može mi se", svakodnevno ugrožavamo jedni druge uništavajući ionako uništen vozni park. Zašto se ne dovede u red ta saobraćajnica?
Ja bih ovo rijesio sa jednim ostrvom u sredini, promijenio horizontalnu signalizaciju i dodao vertikalne sto treba za kruzni tok. Mislim da bi se uklopilo u par desetina hiljada KM a ne milion i kusur.
Danas ističe rok za gradnju. Malo ih brdo iznenadilo...
Hmm nigdje ni jednog radnika masine itd itd mora da ce nacelnik i ostali lopatat 🤪
wooow....hebo te..
1,1 milion KM za kruzni tok? Uzas!!!
Kruzni tok saobracaja mnogi ne znaju koristiti tako da necete nista rijesiti. Ilidza, Stup, Mojmilo...90% vozaca nema blage veze, svi se voze samo vanjskom trakom a unutrasnja vazda prazna.
Šteta, neće murija više moći pisati kazne na ovom mjestu kao prije :D
HVALA k.u.r.c.u više....
Napokon !!
Hajd neka nesto i Smajic napravi za opstinu.. Brdjanstvo ga bira dva mandata, nikakvih rezultata..
Na ovoj raskrsnici je potrebno samo postaviti vertikalnu i horizontalnu signalizaciju za kružni tok. Vrijednost radova, ako se koristi kvalitetnija boja koja se neće odmah isprati, max 10.000KM. Ostalo se može potrošiti na teferič....
sve sto olos sa slika moze napraviti je lopovluk. nema normalnog lica.
Samo nek ga oni urade kako dolikuje kruznom od milion, a ne da ga smute za 300k a ostatak rastale medjusobno.
konačno da urade nešto što treba vogošći i svi građanima koji svakodnevno putuju ovuda.
Sta mu dodje Miralem? unuk?