Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde placite da je ovo bilo neko sveto mjesto, a ustvari bile rusevine decenijama na toj lokaciji.
Izbrisaše komentare o vodozaštitnoj zoni Crni Vrh i klizištu prema Avazu. Ali istinu ne možete sakriti. Zna se.
Ne znam zašto se cijena kvadrata krije kao zmija noge, niko nigdje da objavi. Jel ovo prave za milionere ili? Čim sam vidio da se Granov pominje onda će stanovi biti prava sitnica, bar pola miliona. Jebla vas više gradnja vaša, sad više ni na stupu nema stana ispod 120 000, gradite nešto i za obične smrtnike. Običan narod ne može dobiti kredite od 100 000!
Brise klix negativne komentare. Valjda je definisano ugovorom u ovom promotivnom tekstu. Interesuje me sta ce klix pisati kada ovaj projekat dozivi fijasko kao i Sarajevo Tower. Jer granof nema para da ocisti prostor, a ne da gradi.
Idealna lokacija Gorica??? Nema šta, prestižno. Ko voli duh Indije.
Taman da Durmo i ekipa s Gorice mogu obilaziti
Kao autohtoni goričanin drago mi je da se ono prijeratno gradilište a sada ruševina i okupljalište narkomana i pasa lutalica ruši ii da se nešto lijepo gradi. Samo Romi su tu pored i smetaće im. Opet, sada će cijene nekretnina na Gorici da porastu što mi je drago. Gorica, Odobašina, Tepebašina i Dajanli Osman Bega pa i Goruša, pozdrav.
Dajanli Ibrahim bega* :)
Ono sto vidimo u Beogradu (Beograd na vodi, Belgrade Tower), Crnoj Gori (Porto Montenegro, Lustica, Porto Novi) i svim drugim vecim gradovima, dolazi i kod nas. Kome jos ide u prilog da jedino BiH nema nista luksuznije za ponuditi?
nabrojano se ne moze porediti sa ovim na vrhu brda u najzagadjenijem gradu na svijetu
može jedan stančić za našeg bOkira
ko ovo moze kupiti???
ne ti ,garant
Srusilo se ruglo grada, okupljaliste narkomana, ne znam za cime zalite. Ovo ce dici standard zivljenja u Bosni i Hercegovini na visi nivo, krajnje je vrijeme..
roki moj,kad zapalim rostislj na onoj terasi,uh
Odlicno, taman da grad malo zivne!
Uplatio!!!
Projekat je vrh, koliko vidim gradi se na mjestu već postojećih objekata a ne na parkovskoj površini. Baš bih rado ovdje stanovala da mogu priuštiti, svjetski izgleda, svaka čast.
gradi se i na parkovskoj povrsini, sacekaj malo! Objekti ce biti daleko veci od predhodno zapocetog