Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, samo naprijed!
Kad procitas komentare na ovakav jedan clanak, bude ti jasno zasto je u drzavi ovakvo stanje...
I kakve koristi mi imamo sto stranci prave vjetroelektrane na nasoj zemlji? Placat ce lokalnoj zajednici neku simbolicnu cifru godisnje. Da se razumijemo nisam nimalo protiv, ali puno je bolje za nas kada to rade domace elektroprivrede i firme.
Brojke nisu jasno prezentovane. Kolika je instalirana snaga, god proivodnja je nešto dr. Podveležje ima 48 mw i god proizvodnju manju 25 puta od TE Tuzla. Da li ćemo i za ove mw plačati dodatno uz račun kad se izgradi. Apsolutno podržavam ovakve projekte al nekako zapakovano mi sve izgleda. Gugloa sam više puta fali info.
Bravo Adnane vjerar na Bjelašnici ide do 250 km ima da ih vrti da ih počupa svugdje ih izgradit po planinama oko Sarajeva ima da se grijemo na jeftinu zelenu struju samo više od dvije različite firme zapadne peimjer jedma Danska druga Norveška da ne bude monopol da nesmiju uzet lopatom
Kažu da struja nije dobra iz ovih vjetroelektrana i čuje se na vjetar hrana koju peku na ovu struju.
Zelena energija, a šumu cijelu posijekoše.
Bravo. Drago mi je da se gradi po Bosni. A pogotovo ovako cisti izvori energije, jer ce potrebe za energijom u buducnosti se sve vise povecavati.
Rasipaju pare umjesto da grade blok 7. Kakva zelena energija kada se vjetrenjace stalno kvare i svakoj treba 200-500 kg masti godisnje!! Plus je ta struja 3 puta skuplja.
O cemu pricas, Roki?
Ti si haman mesar ?
Jedan Samir dva prezimena koji je u pitanju.
Koga ovaj seljačić iz Maglaja pravi budalom. Dva bagerčića dva dana pred izbore. 😂 Juriššš