Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autoput ce proradit do 2050-e ako bude ikoga vise u BiH
Dolazit će turisti i gledati gdje su nekad živjela tri konstitutivna naroda koja se nisu mogla smisliti
Idemo onda dronovi, video, instagram... bice sve gotovo do 2089, do tada ce nas udariti meteor neki.
Sta bi sa vijaduktom i pukotinama usutili se niko nista ne spominje
Ide priča veoma veoma težak teren a u Titino vrijeme ljudi sa macolama probijali tunela
Samo Hercegovina. Beš Tuzlu i Tk.
ja vas u TK ne razumijem. Imat će te priključak na autoput kod Doboja i možete gdje hoćete autoputem. Do Doboja ste iz Gracanice za 15 min, iz Tuzle za 30 min. Pa nece vam niko praviti poseban autoput za Sarajevo kroz planine.
Ide Hering zivotom
Super, što više tendera, to više para za ukrast.
sta nam je sda stranka uradila da je dopustila da rs ima vise autoputa od nas,zalosno koliko su nas unazadili
trojka ce nas jos vise unazaditi
Kakva SDA. SBB postavila svog direktora a prije njega bio Nerkin brat. Sada dali HDZu. Ne volim SDA ali ne može se kriminal ostalih iza njih kriti
'a ostatak trase nadovezuje se na završenu dionicu Buna – Počitelj.' Kakva notorna laž! DIONICA BUNA-POčITELJ NITI JE ZAVRSENA, A KAMOLI OTVORENA!!
Sve od otvaranja tunela 1. mart do danas, nije otvorena nijedna potpuno funkcionalna dionica u FBiH osim Tarčin-Bradina. Da, tu je zenička obilaznica, ali dok se sa nje isključi čovjek, ne uštedi ni 3 minute vremena. Obilaznica Odžaka je cjelovita, ali se mora voziti 4 sata magistralom iz Sarajeva (ili bilo kojeg grada na trasi Vc) da bi se do nje došlo.
I još jedna laz lansirana … idemo dalje