Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da ce se javiti neki ozbiljan investitor da napravi stadion po mjeri FIFE i UEFE!!!
Samo neka atletsku stazu nekako sakriju i neka je izvlace po potrebi.
@BiHDragon Koliko znam atletska staza nije dozvoljena prema standarima FIFE u sklopu stadiona. A realno nije ni potrebna, imamo atletski poligon, samo i njega malo srediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Super,nova radna mjesta👍I stadion po ugledu na svjetske metropole.
SAMO UKINITE ATLETSKU STAZU NA STADIONU! Dajte da gledaoci budu odmah uz travnjak! Staza nek ide na pomocni teren
Odlično, Koševo se modernizuje, uvodi se mehanizacija, traktori, tanjirače, sijačice. Samo ne dajte GMO sjemenski krompir da vam uvale.
Da nam se posreci. Ovo je predobra stvar.
Jedva cekam da se projekat realizuje. Nadam se da cemo dobiti stadion kakav i treba da ima glavni grad neke drzave.
Bravo, 2018. pocinje sa jednim dobrim projektom. Nadam se da ce ova prica, tj.projekat imati sretan zavrsetak i da cemo dobiti stadion u skladu sa standardima fife ili uefe.
Glavni grad BiH zasluzuje jedan ovakav projekat. Nadam se da ce biti uradjen u skladu sa svjetskim metropolama i da ce nase Sarajevo dobiti stadion kojim cemo se ponositi.
Ne znam koliko ce biti potrebno da se nadje investitor, niti koliko ce trajati obnova ali jedva čekam da sve to bude gotovo :)
Konacno i mi pitari dobismo covjeka koji ce uraditi nesto za našu svetinju! Biti srcem vezan u tome lrzi snaga. Hz!!!!!
Ako se napravi sve ovo sto su planirali, porast ce i cijena stanova 50%. Definitivno najveci projekat opcine Centar.
Kako bi ovdje bilo dobro da se javi neko ko ima puno para a jos vise dobre ideje. Vrijeme je da repka ne ide u Zenicu, a i da mi iz Sarajeva uzivamo!
Po prvi put sasvim je nebitno koji klub će igrati na ovom stadionu, zasluzili smo u glavnom gradu države da imamo stadion na kojem ce bar reprezentacija ponosno igrati. Bravo za ovaj projekat!
Ja vjerujem da ce ovo biti jedan od ljepsih evropskih stadiona, samo se treba naci dobar investitor. Dobra stvar je sto se radi oko velikih značajnih projekata!
Odlican projekat !!! Sretno s realizacijom, jer stadion Kosevo zasluzuje najbolje.
Odlican projekat, a nadam se da ce se uspjesno realizovati kao i prethodni projekti Opcine Centar
Samo neka rade najbolji za najbolje :) dobar projekat Hz ❤️
Odlican projekat, nadam se da ce stadion biti obnovljen po uzoru na evropske