Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek bude Hairli !
Pa ce proizvode autoputem Doboj-BL kamionima prevoziti a zatim AIRSrpska avionom iz BL do najveceg aerodroma u regionu Trebinje.....
Nesto dobroga..
Silikonska kristal prašina iritira kožu i oči na kontaktu. Udisanje izaziva zapaljenje pluća i sluzokože. Zapaljenje očiju ogleda se u kidanje i crvenilo. Crvenilo, svrab i formiranje osip su simptomi upale kože.Rak pluća je u direktnoj komunikaciji sa profesionalnim izlaganja na kvarcne kristale. Uzročno-posledični odnos je pokazano studijama rudara, diatomejska zemlja radnika, granitne keramike, radnici radnicima, radnicima u cigle peći i drugih radnika.Neke epidemiološke studije su pokazale statistički značajna u odnosu na sve veći broj smrtnih slučajeva ili imunoloških poremećaja i autoimunih bolesti u Silicijumskoj-izloženi radnici. Ove bolesti i poremećaji obuhvataju sklerodermu, reumatoidni artritis, sarkoidozu i Korperlupuserithematosus.Nove epidemiološke studije su otkrili značajne korelacije u radu izloženosti kristalnog silicijuma i javljaju bolesti bubrega i bubrežnih subkliničkih promenama.Kristalni silicijum može da utiče na imuni sistem.Sve najbolje radnicima fabri
priblizna cijena otvaranja jednog radnog mijesta je od 30-35 000 km. ovaj " fantasticni " projekt ce dakle kostati rs tri puta vise ili minimalno 90 000 km po radniku. naravno ovo su samo poznate cifre. ostali uslovi su tabu tema. dooobro.
Pa ce proizvode autoputem Doboj-BL kamionima prevoziti a zatim AIRSrpska avionom iz BL do najveceg aerodroma u regionu Trebinje.....
Predizborni radovi...
paznja ! predizborni radovi na putu :)
Samo ću reći IZBORNA GODINA!
Slika jedan cura desno - visoka, dobre noge. Taman za mene da se liječim od depresije...
To je lijepa vijest za Bosnu i Hercegovinu!
zasto? moci ce vise da izvozi u republiku srpsku?
@ jugark hahahahah čitaš li ti svoje komentare??? Idi tamo i crtaj Čavića...to ti bolje ide...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
U godini se potroši 600 miliona maraka na duhan i alkohol hmm neznam za te pare bi se mogla neka mala fabrika da sagradi ??
Osta to sve na Kanenu temeljcu Žalosno je što glupi narod puši tu spiku.
sram vas bilo otvarate fabrike a gdje su dzamije i crkve, je li lopovi na vlasti?
oni otvaraju fabrike a mi trgovacke centre ?
Vucicev ucenik...i vi treba da ucite od Vucica...ako hocete
i dzamije :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ocel u sklopu fabrike biti i crkva i dzamija da radni vjernici mogu malo da se pomole???? Inace vam nece proc taj projekat :-)))
Imamo na pretek i dzamija i crkvi koje zjape prazne..a pravi vjernik ce obaviti svoju molitvu bez da iko i zna za to..treba raditi..
postovanje frajeru, ma nemamo dovoljno dzamija i crkvi, treba jos, ma kakvi raditi bolan, jesi ti bolesan??? ;-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)