Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da građani izdvajau iz registracija za autoceste i iz raznih drugih prihoda,mogli ste kroz čitavu Bosnu napravit autoput,a vi još kredite uzimate,sramota...
i uz to obnoviti i sve autoputeve njemacke
@Waanaasi @ogledalce Možda i bi mogli da su nam ceste ravne kao u Njemačkoj, a ne kao naše - malo mrak malo zrak.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje su pare od naplate korištenja autoputa, pare sakupljene prodajom goriva i prilikom registracije motornih vozila? Ako se već uzimaju krediti zašto se naplaćuje putarina?
ZAUSTAVITE BUDALE
neka neko zaustavi gradnju mosta preko neretve (kod počitelja) ... radi se o neviđenoj gluposti koju samo bih političari mogu smisliti ... ako se u ovo ulupaju pare, nema nam više spapsa
Trosimo po kilometru kao razvijene zemlje koje taj "dug" vrate veoma brzo (jer naplacuju kako treba i imaju prometa) kod nas nece biti prometa i dug se nece vratiti do sljedeceg rata !
Koliko miliona za malo Km auto puta , koliko to kosta 1 Km ???? WTF ima da nam praunucad vracaju ove kredite ..ccc
ih 60, a po koliko ce se ovi nasi cimbenici ugradit i uklopit u tih jadnih 60?
gledaj karica ljepotice
Ja neznam jeli vama, ali meni jeste sigurno postalo dosadno citati ove clanke o milijonima. Osjecam koda sve vrti oko one stare prosipanje supljo u prazno. De nam piste o kakvom domacinstvu sa kravam ovcama i kokosima. Kako napreduje ,siri li se farma. Nismo mi za milijone ,nemamo mi pontecijala za to. Kad sve pokradose nacionalisticke stranke u zemlji.
Bravo, još uvijek u ovoj državi jedino SDP radi dobre stvari. Kariću, živ bio.
JP Autoceste FBiH - leglo sdp-ovih lopova koji "prave" najskuplje autoputeve u evropi, najskuplji tunel na svijetu...pokrali stotine miliona preko ove firme i iskreno se nadam da ce im veoma brzo uletit finansijska policija i sve inspekcije i da ce veoma brzo svi zavrsit u kavezu, pocev od ovog i niksicevog brata do sekretarice. uhljeb do uhljeba
kaze "samo nek se moja Jedne i Jedina gradi." , Hjbo te tito te jbo 15 godina se radi 80 Kilometara autoceste, sramota, malo smo jaci od nekih Africkih drzava ocami, ako ste zadovoljjni sa ovim nezzz onda Bgm , niste uredu.....Al haj da se ona gradi od nasih para, nego od Kredita se radi, FUJ ...PU! PU! PU! PU! PU! PU!
Kvadratni metar autoceste (u nasipu,tunelu,mostu.akvaduktu-prosjecno) sa svom opremom 1000 KM.Ako su kolovoz i oprema u skladu sa normama u EU onda je cijena prihvatljiva.Ako vjetar iskrivi table sa znakovima,ili kolovoz propadne u par godina,ako bude signalizacije nedovoljno,ako podna signalizacija ne bude dovoljno uocljiva;onda cijena nije prihvatljiva.
Gradnja kuca,kafana i naselja pored cesta,pjesaci,freze,domace zivotinje;pretvorile su i magistralne ceste u obicne ulice sa brzinama od 40 km/sat. Dosta s tim.Idemo nastavit`gradit` ne samo autoputeve nego i elektrane, i druge infrastr.objekte. Inace cini mi se da nas je malo krenulo.Idemoo.
Drivuša-Klopče 3 km košta 30 miliona eura ma hajdeee nikad čula ni za Drivuše ni za Klopče