Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yeeeees, sad cemo brze moci yeba t jedni drugima majku 🎉🎉🎉
Za 8 godina vise kilometara koridora 5C, koji je ustvari prioritet Federacije, izgradio je RS nego Foodil
"Radovi su u FBiH uveliko počeli na 5,5 kilometara dionice od Nemile do Poprikuša koja bi trebalo da bude završena u 2024. godini." - sta sam Bogu zgrijesio da se rodim ovdje
Samo izgradite dobre autoputeve, pa da se brže stigne do Njemačke. 👏 Jedino što su političari godinama radili je infrastruktura, koja i dalje ne valja. Toliko o njima i njihovim angažmanima. Prdonje!
5C (pet C) ili VC (peti C)?
Gdje je autoput Sarajevo-Bihac ???
Nije se približilo istočno Sarajevu i Sarajevo a ono Banja Luka i Sarajevo se približavaju. Ko ovde koga. Banja Luka je bosanskog Gradišci promenila ime i napravila autoput za EU a Hrvatska im napravila most na Savi. A Sarajevo kilavi sa EU dokraja.
Kolko ja vidim na karti sad smo dalje!?!
Za Bihać je najbolje napraviti krak od Prijedora i eto ga, povezano sa Sarajevom...
Na žalost trenutno je jako loša kolekcija između dva najveća grada u BiH.
Ovi mamlazi sto vladaju od rata, pa do nadam se oktobra, za to vremena mogli su dva puta izgraditi autoput i isplatio bi se do sada, pola Evrope bi na Jadran, pa transport od Ploca da ne kazem. Tukci.
Propade Tuzla! Ni prema Doboju, ni prema Srebreniku, ni Sarajevo centimetar autoputa
Super, samo nek se gradi. Bez puteva nema ekonomije niti države.
Putevi i mostovi zbližavaju ljude ali razdvajaju primitivce koji ljude cijene po naciji i vjeri!
Mene bi bilo stid obajviti da sam napravio 6km puta. A da ne govorimo da sam za tih 6km trebao nekolko godina!
dzaba pricate, dionica od tunela Ponirak do Nemile nije ni poceta. radi se tek 2 sektora, ostalih 5 jos nije ni definisano projektom. to nece sigurno biti za 2 god tako da mom qrcu mozete pricat o dionicmaa poslije prema Doboju od Ze
Kakvo ovo gdje je voz ????