Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO ZENICA!!!!!!!!!!!!!
Šta bude od grada, kad se oslobodi okova SDA. Ko nije, preporučujem posjetu ovom gradu. Za pet godina se promijenio do neprepoznatljivosti
@MusčimanskaEuropa Kakav ti i tvoj islamski turbo folk vjerniku, idi ba u Afganistan, skrati nas muka.
Mislio sam na uređenje. Vjerovatno je idući korak da se oživi grad nekim sadržajima, koji će izmamiti stanovništvo van i privući ljude sa strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dok načelnik dere lovu na tenderima
samo kafe i igara hahhaa
cuj mjesto za odmor? kafana ne manjka u zenici . ima li iko normalan, da prepozna da zenici treba zatvoreni bazen, a ne da trose vrijeme i pare da bi otisli do bazena na ilidzi, u vitezu i sta ti ja znam gdje.
Hoce li bit parkinga
super mislio sam da ce biti barem jos 20 godina tako superrr sjetise se...
Podno grijanje? Hit.
vjerujem da ih fali u gradu. svaka cast.
ovaj grad se podigao kao nijedan drugi u BiH (ne uzimajuci SA u obzir)...
Matura u odnovnoj mi bila u gradskoj. 😀 Ona vec 20 god ne radi= ostario sam i ofuco se zesce.😀
Zar je moguce da 20 godina niko nista nije uradio, sad se tek sjetili? Isto kao u Sarajevu sa starim barakama na Skenderiji, Domu penzionera, stoje ruševine po 20 godina jebote, ccc nikad mo to nece biti jasno
Bravo Sifke. Respekt. Naprijed Zenico. Čestitke svima koji imaju dodir sa ovim projektom.
Prelijep prostor, odmah uz gradsko kazalište. Jedva čekam otići u posjetu. Zenica bi bila predivan grad, samo da se oslobodi zagađenja zraka. Prelijepa brda oko grada, rijeka (koju isto treba očistiti), sportski tereni...
a nece bit kladionica
pitajte islamsku zajednicu i sda zasto sve osporavaju ovom ponosnom bosanskom gradu ? Zasto drze Islamski centar najvece ruglo balkana nezavrseno godinama. STID I SRAM DA VAS BUDE.
@BilinoPolje nudili su strani inv. lovu da se dovrsi sve ali lokalne elite u IZ vise vole da kapa marka od parkinga. Btw prica se da su se posvadjali jer u tom centru ima poslovnih prostora, koji ce ko uzet sebi itd. Sramota.
Zenica se gradi ko Real Madrid .. 😁😁😁 Bravo Zenica, bravo .. 😉