{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Moon i Drysdale iz Alogena o investicijama u BiH

S
14.6.2011. u 14:20
0
1
Moon i Drysdale iz Alogena o investicijama u BiH
0
Moon i Drysdale iz Alogena o investicijama u BiH
U izjavi na prijemu povodom promocije inicijative SAIS centra pri John Hopkins Univerzitetu u Washintonu za pomoć Euroatlantskim integracijama i pomoć civilnom društvu, ambasador SAD-a Patrick Moon i Doug Drysdale dali su potpunu podršku konferenciji i mogućnostima investiranja u BiH.
Tom prilikom Patrick Moon je naglasio: “Mi mnogo radimo na tome da podržimo Američke investicije na bosanko- hercegovačkom tržištu. Do sada nije bilo toliko puno interesa, ali smo vrlo sretni da je Alvogen pokazao interes i da radi na ostvarenju poslovnih ugovora ovdje. Mi im u tome svakako pružamo svu pomoć u okviru naših mogućnosti“.

Učesnik konferencije o Zapadnom Balkanu, Doug Drysldale, izvršni direktor Alogena rekao da je vrlo počašćen što je pozvan da učestvuje u konferenciji.

Drysdale je naglasio: "Mislim da je ovo vrlo važan događaj i radujem se da čujem ideje stručnjaka i zvaničnika o tome kako da se ubrza ekonomski rast u regionu, ali isto tako kako da se nosi sa nekim preprekama, poput korupcije, koje formiraju barijere za strane investitore poput Alvogena. Mislim da pravimo dobar napredak i sretni smo da vidimo ovoliki interes za konferenciju od strane zvaničnika i eksperata, pogotovo i SAD-a. Želim ovoj konferenciji potpuni uspjeh.“

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: