Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala našim sposobnim bošnjačkim političarima koji za 30 godina nisu uspjeli napraviti brzu cestu Sa-Tz ili Tz-Orašje bar… i onda se busamo u prsa o nekoj nepravdi a sami smo sebi najveći neprijatelj
Zenica Sarajevo fercera cesta i ide prema Doboju dalje a na jugu prema Mostaru
Ceste se grade jer je Hercegovina po glavi stanovnika gospodarski najaktivniji dio BiH. Evo podataka za 2022.: hercegovački kantoni HNK+ZHK su ostvarili 2,732 milijardi KM izvoza što je na njihovih 260k stanovnika per capita 10.507 KM, ukupni prihod kompanija je iznosio 12,5 milijardi KM što je per capita 48.076 KM. Hercegovina po glavi stanovnika ima najveći izvoz i najproduktivnije kompanije.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Al se gradi autocesta kroz hercegovinu samo da sarajlije sto prije mogu doci do mora, a ostatak drzave ko j....
Sve se u BiH kroji prema sarajlijama
Jel ti ko brani da se doseliš u Sarajevo?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
SDA i njihove prodane i nesposobne glavesine su BiH za 30 godina podanicke, tiranijske i vlasti u potpunosti rastrojili, oslabili, debalansirali i doveli u podanicku poziciju prema dusmanski raspolozenim susjedima.
5 DANA PIŠETE O OVOJ CESTI A RADIĆETE 20G kao što sve radite
Bježite ljudi iz BiH! Čuj milijardu za ceste i to "kapitalni projekt!" O jbm ti... Ovo Fadilove riječi.. Po čemu je kapitalni? Umjesto da nam naprave prugu da možemo u Europu ići vozim, oni ceste građe.. Na kraju zapamtite, propadaju Željeznice FBiH prodaju se!
Sve je to sviranje qrcu imamo losu infrastrukturu gdje god da okrenes užas, sama činjenica da možeš proputovati pola Evrope dok se iskobeljas iz krivina i loseg puta od Hercegovine pa sjeverno prema Banjaluci je ubitačno, koliko novca naplate autoceste do sad bi cijela drzava trebala biti asfaltirana.. Ali druge drzave nemaju lopova ko mi..
Ako se bude gradilo kao i ovaj mitski WC koridor neće ga ni naši unuci dočekat.
Ceste u BH samo se u prkoz prave nema nikakve logike. 20% je uredu.
Trenutno nije poznat okvirni datum početka radova, kao ni planirani rok završetka ove ceste s obzirom da tek treba biti raspisan tender. budala se sa ovom recenicom ne stidi
Sad će ‘ercegovci još brže do Zagreba. Brao za kapitalni projekat brze teste
"ugrozeni" prvi dobise autoput
Neka mogu i tenkovi iz Hrvatske da nam ulaze finim putem, ne samo iz Srbije...
cesta Tz-Sa extra za road rafting iskustvo (mladi premijer Tz Kanton i fadil premijer FBiH su skiperi)
idu entiteti u fedaraciji, bravo komšije, nema više BiH vec odavno, ostvaruje se Alijin san o fildžanistanu
Sejdo će ovo stopirati..Ne može to tako
Treba povezat sve regije države dobrim cestama, samo sarajevo zaobići u velikom luku, iz te kotline 33 godine ništa dobro nije došlo za BiH.
Herc. skutorima stavit rampu u Mostaru, pa da vidimo koliko ce obrtat per capita, jednostavan odgovor croasancicu u pokusaju.