Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod nas se ulaze...crkve, dzamije,itd. Svi ulazu "dobrovoljno" nebi li kupili sebi mjesto u raju . Zaboravljaju da se takve stvari zasluzuju a ne kupuju... Do tada valja zivjeti ovdje od crkavice i moje iskrene pohvale i cestitke Makedoncima.
Ovaj je nula za Bakira on je obecao 100 000 radnih mjesta a cuo sam da je vec jedan se zaposlio
ima ih oko 300, 300 junaka dakle
Mašallah, naprijed Makedonijo, valjda će i BiH za vama
Kaze moj drug Makedonac iz Gostivara da ovaj "Do-Dick" to prica svako 2 mjeseca a nikad nista.
Gospodin premijer je ulupao stotine miliona EUR na spomenike i zgrade u grčkom stilu. Odlično je da dolaze strane investicije, ali treba puno pametnije koristiti kredite.
Predlažem da ovaj negativni glasač bude počasni garant otplate kredita, z nekih 5-7 godina, kada im se sve skupimkaomu Hrvatskoj zbog autocesta. Gruevskog tada svakako neće biti na mapi. Monetizacija Ministerstva za nadvorišne poslove?