Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Zlaja, ajd budi JACK pa mi plati transplantaciju u Francuskoj. MRŠ majku ti j.e.b.e.m.
CAPO DI TUTTI CAPI ! ! !
Zlatko najbolji si ministar MIP-a sto ga BiH moze imati.... Ovako to radi pravi ministar kada ode u inostranstvo, a ne ko njegovi prethodnici (narocito ovaj posljednji Chifut)... I daBogda i dalje sto vise isao i sto vise zvao investitoreda ulazu u BiH. Kapa dole ministre! Najbolji si!!!
J.e.b.o. t.e .o.n. a. t.i. nj.e.g.a.
''Da su svi prethodni ministri radili kao Lagumdzija ne bismo bili gdje smo sada... '' Opet ovaj dežurni SDP idiot sa svojim debilnim, uvijek do u ruječ istim komentarima hahahahaha
...neš' mi vjerovat, slažem se s' tobom...
Da malo vise pratis rad ministarstava znao bi o cemu pricam, pogledaj na sta i koliko novca su prethodni ministri trosili i naravno, nikakvog hajra od toga nije bilo. Ne glasam i ne podrzavam politiku koju propagira Zlatko i njegova partija, ali ga sa druge strane izuzetno postujem, jer je jedini obrazovan politicar (i vise nego sto je potrebno).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobra suradnja sa ostalim drzavama je vrlo bitna za BiH, njen ekonomski rast i razvoj i na koncu ulazak u EU.
bemti svu familiju...
¸Ovaj Zlaja otkako zasjede na mjesto ministra obidje cijeli svijet. Vise po silnim hotelima sirom dunjaluka provede nego kod kuce. Ohani malo s trosenjem para
e bas ce te poslušati :) boli njega neka stvar za narod, on samo voli svoj račun u banci. za lijeka mu trebalo sve sto je pokr'o !!!
Bez stranih investicija za nas definitivno nema napretka. Da su svi prethodni ministri radili kao Lagumdzija ne bismo bili gdje smo sada... skoro pa na dnu hvatamo se za slamku
da su svi ko bili ko lagumdjija sad bismo bili drugi po velicini narod u srboslaviji
Tako je Zlaja u London se ide po novac i pametne ljude, a ne u Iran po vehabije i sadaku. Najbolji MVP BiH ikad. P.S SDAovci sad mozete komotno pucat minuse.
...bush & bin laden family sasvim lijepo poslovno surađivali...
Nisam SDA-ovac, samo ću ti reći ovo - u Iranu nema vehabija iz razloga tog što su Iran i vehabije različiti kao crno i bijelo, kao nebo i zemlja, smrtni su neprijatelji i to je poznato diljem planete svakom osim maloumnim četničkim i komunističkim debilčinama iz BiH poput tebe. Presmiješna budalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zove, a Boga moli da ne dođu. Koji Đilkoš!!! Pred izbore će okriviti opoziciju.
...lakše, zlaya...nagrnuće, k'o stampedo...
Ma ne može se debilima objasniti. Oni ne vide dalje od SDA-SDP bipolarnog svijeta.
jest commi, al ce to nasa djeca i pra unucadi otplacivati!