Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise izbora to je bolje. Konkurencija stvara bolji produkt.
@KURCIC2004TE Upravo tako Lidl ima jako puno proizvoda koji se striktno prave za njega sto je velika prednost
@KURCIC2004TE Ti i 80% Bosanaca ste oggraniceni da skontate da za nasu ekonomiju nije dobro ako imas 20 stranih voda na policama, 5 stranih trgovačkih lanaca... Zato sto smo tako gllupi i najgori smo u Europi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Realno, odlicna vijest za nas prosjecne gradjane i za nas budzet. Realno, Bingo sa cijenama nije normalan. Uporedite sedmicnu/ mjesecnu namiru u Bingu, Konzumu/ Merkatoru, Amku vidjet cete da je Konzum jeftiniji, pogotovo kad su akcije. I za praznike, Bingo nikad ali nikad nije stavio akciju na proizvode koji se kupuju u to vrijeme dok Konzum to redovno radi. I kaze kupuj domace, kupovali bi da nam se isplati.
Šta znači namira?
Pozitivno je da pocnu dolaziti europski trgovacki lanci u BiH. Ali roba koju prodaju im je poluproizvod ...kvalitet nula bodova
sporiji smo nego internet explorer majku mu... al hajd, barem nesto dobro
Ja sam protiv toga lidela!! Jer kak lidel dodje na naše trzište domaći ponudjači se nemogu nositi sa njima i tu će im biti kraj bajbolji primjer slo i hr .
@RUSE Ja za svoje pare mogu kupovati sta zelim pusti ti tu pricu domace i tako
kupuju bingo infrastrukturu ako je tacno,ta prica traje vec nekoliko godina
Svi volimo domace lance tipa Bingo ali i oni moraju dici uslove rada i davati bolje plate kao i placati dosljedno dobavljace, inace ce ih zgaziti Lidl
Bingo to prezivjeti nece.
pfff tek??? pa mi ko da u BiH zivimo 700 godina
Ja cu opet bit vijeran svom bimgu
Kada ce biti moguce da npr Robot otvori svoju prodavnicu u Njemackoj. Neka Lidl otvori svoje prodavnice u BiH ali da 10 % robe uvozi ostatak 90% proizvedenu preradjenu i upakovanu u BiH
@Hvar Nema šanse, možda obrnuto. Cijeli njihov poslovni model se zasniva na prodaji svoje robe. Možeš ti tamo kupiti Nutellu, ali je njihov nekad duplo jeftiniji.
Hohoho bit će halal 🐖🐷🐽
Ma kako to u bosni samo moze uspjeti bingo i sda jer je narod toliko zatucan da misli da je samo bingo jeftin. Zato smo i ostali samo na bingu. Ne bi bosnjo kvalitrtnije koji fening vise platio nema boga...
Napokon ce SDA Bingo carstvo poceti da se smanjuje dolaskom Lidl-a
ne može lidl jer i sad dolazi do prezasićenja bosanski marketa.
Za ekonomiju je najbolja zdrava konkurencija na tržištu ali LIDL sigurno nije konkurent koji će prvo plasirati domaće proizvode pa tek svoje.Mislim da mu netreba dozvoliti da se useli u BiH .To je jedan lanac trgovina koji će samo prati pare kao i 90% takvih firmi u BiH.Treba otvarati firme koje će nešto proizvoditi i koje treba država da drži pod kontrolom zbog utaje poreza i drugih malverzacija kao socijalne i penzione sigurnosti radnika.
Isto kao što je došao Bauhaus 2013