Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Violeta je kvalitet
violeta je jaka zato sto se nigdje u bih vise ne pere gu..ca,a najvise se..mo
@filozof07 😂😂😂
Pravo je pitanje za koje je pare kupio lastu, a ono je pod velom tajne. Sa fingiranim dugom, raskrčmljenom imovinom i višestruko umanjenom vrijednošću nekretnine, te opljačkanom imovinom, procjena je opet bila 11 miliona. Klasična priča tajkunizacije post-komunističkih zemalja, fingirane licitacije koje su već spremne da propadnu i otjeraju sve ostale, a onda dolazi spasitelj, lokalni tajkun u sprezi sa politikom. Bravo, a sad plješćite, čapljinski mazlumi!
Svaka cast za Violetu, pokazali su da se profit i razvoj kompanije moze ostvariti i kada su radnicima dobre plate a ne kao kod bosnjOckih gazdi 300-400KM a puna usta vjere i morala.
@Maraton289 svi se redom otimaju da rade u violeti kako su im dobri radni uslovi i plaće... halo, pa jel misliš da ljudi nemaju mozga? Pa i nemaju, kad ti komentar ima 9 pozitivnih!
yebena ova teta Violeta
A sta je ustasa na nasim portalima, proda li se sta stoko bijedna ustaška, prodat ćete karinu, ništa od vas ne treba kupovati!
Najjace su mi linije novinara poput ‘... nekadasnji gigant’ Nakada sam i ja imao samo 18 godina..
ovi sto laprdaju za violetu hajmo ovako ...plate su medju boljim u privatnom sektoru , koliko je violeta za ovih godina platila poreza i doprinosa drzavi .davno izjavi Ćorluka da je mogao fabriku premjestiti u HR jer je bolje za poslovanje ipak je to EU ali je ostavio tu gdje je...U svakoj firmi se mora raditi...i da bolje i linđo iz Laste sad Ćorlukine nego neko sranj..e iz Srbije...covjek da je htio mogao je sve razhebati i otici poslovati gdje su manji nameti ...
Odlican potez. Violeta vec ima razgranatu prodajnu mrezu i time bi plasman proizvoda trebao biti laksi. Nadam se i mogucnosti izvoza jer oni rade i na vanjskim trzistima.
BiH proizvod najbolji.Kupujmo domace....
Nije Lasta pala u krizu zbog Agrocora nego zbog UPI-ja. UPI im je obezjeđivao sirovine ( brašno. šećer, masnoće, arome, ) a zauzvrat je Lasta imala plasman u cijeloj BH kroz 850 prodajnih objekata UPI-ja>
Ne kupujte Bošnjaci nista od violete to je ustaška roba molim vas kupite bilo sta drugo samo nemojte od njih oni su neprijatelji ovog naroda i države!!!
@DonKihno kupujte tursko, iransko, albansko itd a vi nemate nimalo stida i srama a zivite na sadaku ali opet cete protiv svog naroda ne naroda odmah ste protiv iste drzave..ovdje je bolje po nekima da je kalifat opstao ali hvala Bogu mali ih je broj..
@donkihno vecina slanine rakije i ostalog alkohola koju konzumiras je takoder “ustaska” roba al se na to ne bunis
Žalosno je što se Lasta dovela do ovog.Pravila je odlične kekse a Linđo čim je postao Lindžo znao sam da će propast.
Odlicno
Odličan potez
Lijepa vijest. A sto se tice sponzorisanja maskara, na tim maskarama bi trebale biti glave svih politicara,a ne u novinama.
Jedino je Srećko valjao u Lasti, nazalost on je ne otkupljiv sad