Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to znaci evropski otpad stize u Sarajevo sem onih isuza kad ste kupili koje vozilo koje nije preslo blizu miliona
Sejari je zlo.Sejari je upropastio Zenicabus,Autoprevoz Mostar itd.Sejari uvaljuje svoje autobuse placa mu se lizing i izvlaci korist ne gledajuci na radnike firme koju preuzme....adio Centrotrans
@Nesvrstan1 pa upropastio konkurenciju vrlo jednostavno
@Nesvrstan1 Sejari je vec odavno vlasnik najveceg dijela dionica u Centrotransu, pa ih nije unistio. Koliko je meni poznato Sejari nije nikad imao vlasnicki udjel u firmama koje si naveo, a ako su ih unistili onda je to zbog idiotizma njihovog.
Ko je vlasnik te firme u BiH?
Sirijac drzi i TransTurist Tuzla
ovo nesto pogana SDA muti da oplaljacka i Centrotrans
Hundayi
Hinzanija na aparaturi