Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba provjeriti urbanističku!!! da nije na palestinskoj zemlji!!!!??
neka izgleda na kurčinu
Mars
Kakva ironija! Palestinici se više od 75 godina bune protiv ljudi koji grade zgrade na njihovoj zemlji, a tzv "izraelci" ništa. Trebaju Palestinci da se pitaju. Izbaciti kolonizatore, osloboditi Palestinu!
Twist Tower im trn u oku, pa hoce da naprave visu zgradu.
kakvi su to zlocinci
Ama nije čudno što se ovo zove Epstein projekat
nuklearku bolje za njih, pa nekad će i ona zakazati
izazivaju, pa kad se u nju avion zaleti onda pilot kriv
Para buši gdje burgija ne može. Ovo je takva glupost da je to nevjerojatno i doista nagrđivanje starog grada za sve religije. Svi bi se trebali usprotiviti ovom simbolu nečije pohlepe za novcem.
ma nek gradi raja cionstička hucpalijska hahahah babilonska kula
rješenje za ova divlja religiska plemena je jednostavno iselit sve koji žele a koji ne žele svjesno biraju kraj i bacit atomsku da se razbije ta laž i mit o nekom svetom gradu i glupostima sve se sravni 100 godina najmanje radiacije nema života i kapak.
Roacete se chifuti medjusobno prije nego sto vam dodje zuta minuta u okupiranoj Palestini
Dobićete kulčinu.