Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Pozdravljam izgradnju nove zgrade. 2. Da li ce se Sarajevo ugledati na Tuzlu pa izgraditi Srednju muzicku, Muzicku akademiju i Nizu muzicku skolu "Mladen Pozajic" pa da se ne guraju u jednoj zgradi koja nije njihova. 3. Kada ce Sarajevo dobiti namjenski projektovanu koncertnu dvoranu? 4. Molim vas, recite mi da novoizgradjena zgrada u Tuzli ima pristup za ljude s otezanom pokretljivoscu? Ovo je javna ustanova i mora biti pristupacna za svakoga.
Bravo, al nisi uspi
Šta kažu halal bradonje, IZ i SDA ovci za ovu zgradu, jel' po njihovom ukusu
ČIM SPOMENEŠ GRADNJU MUZIČKE ŠKOLE MARFI I SATLER SKAČU OD RADOST, A AKO IM SPOMENEŠ GRADNJU ELEKTRANE ZASTAVE IM PADAJU NA POLA KOPLJA.
Tek sad će te vidjeti u Zvezdama Granda čija mati crnu vunu prede...ček, ček
Najjača škola ikad 👍
Grdna balkanska arhitetkura.
Meni, ko dom zdravlja.
Kakvo ruglo od zgrade. Ne znam sto nisu napravili istu lijepu zgradu kakva je bila prijasnja.
Nako vala
Poružna brate. Još je ružnija uživo nego na ovim fotografijama.