Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi samo nesto obrazlazu kako je tesko a nikako s mjesta maknut. A zanimljivo da nijedan protal ne napada Autoceste zbog sporosti izgradnje. Dolme ih parama, nema veze ko je direktor, zna se da Autoceste zakite sve portale i onda nas portali maltretiraju s kuknjavom Autocesta, umjesto da njih maltretiraju kuknjavom naroda. Mediji - rak rana bh. drustva!!
Druze nije sve tako banalno. Prvo ima faktor imovinsko pravnih odnosa koji se nekad odugovlace godinama na dionicama gdje se pravi cesta, onda sam teren nekad pravi problem tuneli mostovi itd.
@fbUser1692216616 100% u pravu, samo 3 firme kod nas znaju pravit autoputeve, za RS tu je Integral, za FBiH Euro asfalt i Hering, trebali su napast na 100 mjesta, sastavilo bi se to
A niko niti pita niti priča za dionicu Bradina Konjic!
Ma, šta će oni pričati... Mazlumi nisu u stanju mjesecima da nabave tagove za autoput. Dosikovi ih dijele besplatno a retardi iz AC FBiH nisu u stanju da ih imaju na stanju iako ih prodaju po 30ak maraka. Gamad uhljebljena.
Koje je ovo ruglo, prave ljudi autoput duze od pola mog zivota, a vjerovatno cu i da umrem prije nego ga zavrse. Mene bi bilo sramota biti dio tog projekta i pokazati toliku nesposobnost.
Odraslo se sa koridom 5C!
Najzahtjevniji projekat je kako se ugraditi u talove i svoje zaposliti bilo/nebilo posla zanj, rastegni sto vise moze rokova da se glavonje naizmjenjaju i ubaci sto vise ljudi, dobro je dok se gradi sta kasnije kad se izgradi
Nema nikakve logike da se paralelno planira izgradnja brze ceste Mostar-Široki-Hr, dok se ovamo natežu da završe što je prije 25 godina započeto. HDZ-ovci dobro preusmjeravaju sredstva, a Trojanci klimaju glavom i ljuljaju se u fotelji
Ima za Herceg Bosnu, jer je ta brza cesta sva na teritiriji Herceg Bosne, a auto put je upitan u slučaju "nesporazuma". Hustaše rade strateški i ne zaboravljaju svoj cilj.
Nikako ne kontate, što se duže otegne to bolje za lopovsku bagru. Upamtite da ovaj koridor neće biti ni 2040 gotov, ako nas ne ubije prije klimatska promjena onda ima šanse da se moja generacija provoza kroz tunel Prenj
Puž pređe 6 do 7 cm u 1 minuti. Da se u toku 1 dana kreče samo 60 min ili 1 sat, to je više od 4 metra. 4 puta 365 dana je oko 1,6 5m ili 1500 metara. U prijevodu tempo izgranje naših puteva nije približan brzini kojoj se kreće puž. Puž je brzi gonzales.
Oni dok zavrse auta ce letit
Moglo bi.... ali neće
Dnevna doza laži iz JPAC FBIH
Počeo se graditi kad sam ja bio pican i tek se počeo zanimati za djevojčice i tad smo se zezali da će biti gotov kad naša djeca polože vozački…sad mi kćerka ima 7 godina…znači da smo nažalost bili upravu
Ma sram da vas bude!!!25 godina pravite autoput i još nešto se ko pravdate!
Autoceste FBiH su rupa bez dna
Sta je sa dionicom Bradina - Tunel Prenj? Da je pravde, sve Vas iz JP AC FBiH, EA i Hering treba angazovati na fizičkim radovima u tunelu Prenj.. Macola u ruke i udri!Bagra mafijaška!
Pišljivu cestu neznaju napravit a i valja se još nakrasti
kad cemo do Paprikuše više doći? ima li naznaka ikakvuh ili smo i u iduće 2 god na sataraš osudjeni.