Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako izadjem ti ja iz mog luksuznog apartmana u centru luksuzne Ilidze, setam po luksuznom trotoaru, udjem u kuksuzni tramvaj koji luksuzno otvori vrata dvije stanice dalje jer soferi strajkaju svaki drugi dan. I da ne zaboravim onda me u nekoj napustenoj kuci ubije iz luksuznog kalasa najjaci cigo sa Ilidze koji se pijan upisa kad ga luksuzno policija privede. Sve luksuzno......
nije šteta metka za tebe .....
Prodato sve, turci i arapi preuzese ilidzu od sandzaklija.
evo i četnici grade krst na zlatištu ko će im šta
Nazalost bas ti Arapi sto se tice grada, Ilidze kupise sve najbolje lokacije, jos malo pa cemo mi Sarajlije biti manjina..... Kada se prođe Ilidžom sve sami Turci i Arapi, ccccccc.
Kome da se grade fabrike pa neces radit u fabrici od 8 do 4 pus pauze praznici i imat platu 2000 sine crncis ko konj za 300-400 km zato super neka stanova mora i njih neko gradit
hahahahah kakva lakrdija prkticno navodni investitor ce morati prodati 10 stanova po 550 000 km samo da vrati svoju investiciju???????? pola miliona km za stan ?????? za pola miliona mozete napraviti manju luksuznu zgradicu......... kakva lakrdija ova zgrada ne vijedi vise od 2 mil.
Problem je sto ovi koji ulazu u ovaj projekat su Arapi iz Kuvajta koji zele brze zarade. Zbog toga kod nas ima i toliko novih hotela, luksuznih apartmana, i trznih centara. Ali nije odgovornosti Arapa da nam grade ono sto je potrebno ovoj jadnoj ekonomiji. Oni su prije svega ljudi koji imaju biznis interes, a ne ekonomski interest drzave BiH. Bosanska-Hercegovacka vlast bi trebala biti ta koja vodi racuna za to. A jok, nasi ublehasi samo deru budzet na svoje neke interese i dalje guraju drzavu u rupu.
Bilo je na Federalnoj, dobro se sjecam kad se ova zgrada pocela pravit, upravo o kriminalnim radnjama i o tome kako se Arapima prodaju nekretnine po nevjerovatno niskim cijenama (kao sto je to bio slucaj sa ovom kucom koju je Arap kupio), kako oni sruse kucu i zidaju zgrade da mogu da zarade... Sve se oko biznisa vrti, a nasi im prodaju i prodaju...
Nasima je uvijek lahko bilo prodati, zbog toga su se sve fabrike i zatvorile. Sve sto je nekad pripadalo drzavi je konvertirano u male papircice u dzepovima nasih "vodja". Nije interes niti odgovornost stranih investitora da nam grade fabrike za nase domace proizvode. To su neke osnovne stvari koje treba odgovorna vlast ispunjavati. Posto mi nemamo odgovornu vlast, mozemo samo plakati dok nam drzava nastavi toniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja luksuza i govana... nabio zgradu u(z) zgradu, ne mo'š disat' Oni iz prizemnih stanova neće nikad vidjet sunca
za 10 godina necemo imati parka kako treba, sve ce to biti zgradurine, pola njih ce prditi prazno jer ko danas ima za luksuzne stanove sem politicara... najbolje bi se bilo pozabaviti rusevinama kojih ima jos poprilicno u ovom gradu, pa se to fino obnoviti i srediti ;)
bh gradi,sarajevo se gradi
Vidi na arapskom pise pa onda neke brojeve. Svaka cast Sarajlije, vi ste dobili nagradu "debili" kako su vas arapi i turci jeftino kupili to je za nevjerovat :D
Eto i Srbe su kupili i Vucica. To mi je vec za ne povjerovati.
Sarajevo arapski grad :))) pa ti se sali, ali ceka vas veci jad nego sto jeste. Samo trpajte arape u Sarajevo, samo ih ne salite u drugim gradovima nama ne trebaju, vi svoj vehabizam cuvajte samo za se. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko ima nek kupi ko nema nek šuti ....
Ovo za Arape?
doći će i do prezasićenja zgrada jer će se postaviti pitanje od čega će živjeti građani sarajeva.već pola sad manje od pola grada se pita šta ću raditi jer tvornica nema .
šta je sve kod nas pojam luksuza, bože...