{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ilidža za tri mjeseca dobija novu zgradu sa 20 luksuznih apartmana

16.8.2014. u 08:07
42
110
Ilidža za tri mjeseca dobija novu zgradu sa 20 luksuznih apartmana
42
U novembru ove godine trebala bi biti završena izgradnja stambeno–poslovnog objekta "Sarajevski apartmani". Riječ je o luksuznom rezidencijalnom objektu smještenom u centru Ilidže.
Gradnja objekta je počela u novembru prošle godine. Investitor je kuvajtska firma "Senabil" d.o.o Sarajevo, koja već niz godina uspješno posluje na teritoriji BiH i šire.

Izvođač radova su firma GTP Prograd Žepče te druge firme sa područja Ilidže i Kantona Sarajevo. Investicija je vrijedna oko 5,5 miliona KM.

"Zgrada je smještena na atraktivnoj lokaciji uz rijeku Željeznicu i bogati zeleni pojas, kao i zonu sporta i rekreacije koji će doprinositi kvalitetu življenja u Sarajevskim apartmanima", ističu naši sagovornici u firmi Senabil.

Navode kako je suterenska etaža projektovana kao garažni prostor sa 18 garaža i spuštena u odnosu na glavnu saobraćajnicu iz koje se pristupa u garaže.

"Prizemlje je namijenjeno za poslovne prostore, kao i potkrovna etaža. Zgrada će imati 20 stanova i to dva tipa, od 62,29 m2 i 116,29 m2. Moramo naglasiti da smo akcenat stavili na kvalitet uređenja samog enterijera prostora", dodaju.

Dio stanova će biti pušten u prodaju, dok će dio biti iznajmljivan.

"Gradimo savremenim i kvalitetnim građevinskim materijalima. Težimo ka jedinstvenom arhitektonskom i ambijentalnom spoju, a sve sa jednim ciljem, da se ostvari kvalitet življenja", zaključili su naši sagovornici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: