Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i to bas koriste nase bh kaemove?
Valja im tolike KM-ove zamijenit za Eure .
Pa jel može više bez te usrane IKEAe na ovome KLIXu??? Prestanite je više reklamirati, ebla vas ona. Znamo da je se otvorila IKEA u Zagrebu, znamo.
Dabogda IKEA investirala isto toliko kod nas...
NIko nam nije kriv što je ovaj ili onaj pokrao nešto... SDA ko i sve druge stranke imaju ljude u svojoj strukturi a ljudi vole da kradu ako im dopustiš... Lupaj ti minuse do sutra ja ću ponoviti, dabogda IKEA investirala isto toliko kod nas...
sve konvertibilne ce Ikea kupit od tornjaka zaostale od keljmendija oprane ciste,sve po 1 km od havaza sa kioska.
A zbog čega smo svakih nekoliko dana "nagrađeni" člankom o IKEA-i?? Ako ih interesujemo, nek' ovdje otvore centar, pa nek' se onda reklamiraju koliko god žele. Otvore centar u Zagrebu, pa će slijedeći u Beogradu, a Sarajevo im je kao neznatno tržište, ali očigledno vjeruju da će Sarajlije putovati 300km da bi kupili njihov proizvod.. Što se mene tiče, imaju uzaludna očekivanja.
IKEA najavila je da će do 2017. godine u Francusku investirati oko 1,1 milijardi KM SRBIJA,BiH, Hrvatska I Makedonija zajedno ne mogu investirati 1,1 milijardu...! :)
EX Yu je investirala u JNA i sletove za Titin rođendan.