Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ti nama reci..😂😂😂😂
De mlada, zivota ti ...Prvo-Tvoja Saudija bi bila na nivou sudana da nije nafte ,cija prodaja vam puni 88 posto proracuna!Ostalo su prihodi od hedza, isl literature itd!Lovu od nafte ulazete u zlatne mercedese i financiranje razih organizacija i drzava (bahrein npr)!
Tebe cekamo da nam ti kazes sta mi treba da radimo. Mi koji imamo Nikolu Teslu, Ivu Andrica i 1000 godina drzavu.
Nikad čuo za nju, možda samo ovi iz Arapskog svijeta.
Bože sačuvaj koliko negativnosti izbija iz dosta komentatora klix-a samo zato što je dotična pokrivena žena, muslimanka iz Saudije.
CCC koliko mrznje prema vodecoj znanstvenici, profesoru Harvarda. samo zato sto je muslimanka. Mrznja ubija. Ali hajde bar imate klix da se osjecate bitnima :) ....
Vidi lisičije face ...dok se umije troje zahebe .
Gospođo draga, ovdje svaki pametan čovjek na nogama nosi još desetoricu budala koje su uspješnije od njega. Ovo društvo je teško oboljelo od stranačko-ideološko-familijarnih parazita i saprofita.
E Sindi jesi uticajna al nisi normalna...
Eto ko mi ne znamo da se trebamo razvijati,promjeniti obrazovni sistem,povečati zaposlenost ... jedino nam trebaš reći,KAKO!?
Ima, ali ovi naši hoće da razvijaju Njemačku, moja ti.
Nikad cuo za nju
mrš saudijcii ,g0vna ste... bojim se da vas niko ništa nije pitao
Profesorica, predaje i na Harvardu. Jako pametna zena.
De Boga ti ponesi i nama taj jedan uredjaj za dijagnozu, vamo ne znaju nekad
Školski primjer ironije
Ona ima naftu , a mi Bakira..šta ćemo sad ?