Realnost zamijenila euforiju
0
Dionice Facebooka pale za 11 posto
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubio sam tačno 0.00KM :(
Kako ne bi pale kad se oženio onaj Zucker. Znaju ljudi, što žena dotakne - nije dugog vijeka, sve rasturi.
Neka mi neko ovdje napiše šta to vrijedi 100 milijardi??? Educirajte me... Berze su najveća prevara i lopovluk. Kupiš nešto za milion dolara a tvoj komšija kupi nešto za pola miliona. Da bi sutra neka budala rekla da tvoje ne vrijedi milion nego pola miliona a ono od tvoga susjeda vrijedi milion a ne pola miliona. Sve na osnovu nemira na bliskom istoku i krize u Grčkoj npr...
11%? kod mene stoji 13% (UBS) ....nije vazno al je rezultat 13 miliardi us § u zrak!!!
Za ovog ispod Elevation Partners je firma cij je suvlasnik Bono Vox ! Elevation Partners Je u novembru 2009 godine kupila Private Equity Facebook stock = akcije facebook-a na van-berzanskom trzistu= privatno ....u vrijednosti od 90 Miliona USD.. Facebook se ne postaje tek onako slucajno ..Ideja danasnjeg kapitalizma je kreirati koku koja nosi zlatna jaja..Facebook je fantastican primjer.
Joooj sad mi se Bono nasikir\'o :-)
Lijepa vijest
to je za to što se ja odjavijo s fejsa......... hehehehehehehe........
a BSNLR?
Dok je ublehe i zabave biće i glupana.
Facebook uspjesan zato sto su ga promovirali pjevac, glumci??? E moj jarane.. nije nijedna poznata licnost uzela dionice od facebooka da ga promovise, nego je facebook postao popularan pa ga onda i javne licnosti koriste i spominju, ne radi facebook firme nego radi sebe jer imaju profil tamo, za razliku od njihovih web stranica koje ne sluze nicemu.
Nisam. Imam ja iskustva da bi se olako zaletio. Ja cekam da padne ispod $20 pa da kupim koliko mogu.
http://www.youtube.com/watch?v=dnVJS6bFOc0 evo kako to izgleda prakticno
CILJ JE OBORITI VRIJEDNOST DIONICA JER TAKO ULAŽU VELIKI,SJETITE SE ROCKEFELLER PORODICE KAD JE POKUPOVALA DIONICE U 2 SVJETSKOM RATU PO NISKOJ CIJENI I ONDA KAKO JE KRAJ RATA UTICAO NA PORAST VRIJEDNOSTI NJIHOVOG KAPITALA. KAO I OBIČNO, OBIČNI LJUDI ZATUPLJENI CNN BIZNIS IZVJEŠTAJIMA POHRLE DA KUPE KAO DA ĆE SMAK SVIJETA USTVARI ONI SU TI KOJI SU IZGUBILI 11 MILIJARDI NE FACEBOOK, JER AKO SU DIONICE BILE 40 A SAD 20-30 NEMA VIŠE POVRATKA! OVAJ SVIJET NIJE NAPRAVLJEN ZA OBIČNOG ČOVJEKA NEGO ZA MEŠETARE! DA BI INVESTIRAO U NEŠTO MORAŠ PRATITI KRETANJE IZVIJESTAN PERIOD A NE GRLOM U JAGODE. PITANJE JE KO KUPUJE FB I ZA KOJE SVRHE? PA KUPUJU ČLANOVI BILDERBERG GRUPE JER ONI SU TA SVJETSKA ELITA KOJOJ SVAKAKO TREBA OVAJ INSTRUMENT KAO ORUŽJE,SUTRA ĆEMO VIJESTI DOBIJATI PREKO FB A ONI VEĆ ZNAJU SVE O NAMA I ŠTO JE CIA PROVJERAVALA MJESEC DANA,DANAS IM TREBA PAR MINUTA. NADAM SE DA SE SJEĆATE KAD VAM FB TRAŽIO BROJ MOBITELA KAO TOBOŽE RADI SIGURNOSTI HAHA
Opala nisu seljaci iz bosne visili na njemu cjeli dan. Ponedeljak morali u skolu.
moze li se ova vijest lajkati na fejsbuku ?
Toooo kralju..kristalno jasno.