Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povraca mi se od ove price, kupili dvije kuce i jedan soping i investitori, a ostavili nam vehabiej u amanet i investitori. Gdje su te fabrike gdje su te proizvodne trake gdje taj narod sto ide na posao?
i taj soping iz kojeg izvlace pare i nose kuci a isto tako i te kuce rentaju i opetpare kuci nose.
Nije bilo zamišljeno da idu na posao. Radi brzine realizacije lijepo zamišljenja akcija iz islamske deklaracije KUĆA DŽAMIJA POSAO je skraćena za ovo treće, tako da se je pod BAkirom ustalila u formi paradžemata ! KUĆA_DŽAMIJA. POsao više niko i ne spominje, osim takmičenja u nadlagivanju prije važnih izbora. A onda opet sve po starom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...kamilari & trenerkaši. pametnom dosta.
@commie_marchal nek ulažu, drugi nam samo banke pouvaljivali i sisaju krv na slamku
@samir.saric.56 ...čini se da unas ulažu od one sorte koju ne pripušćaju u eu. ako su pripustili onu bitangu abramoviča, onda skontaj kakvi su ovo "indijanci".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Muhamede nema potdrebe ništa da prićaš. Bosna i Hercegovina od arapskih zemalja ima ogromnu štetu a gotovo uopšte koristi. Arapi su sposobni i ako naiđu na neke srednje intelignetne političare ,,povaliće,, ih dok trepneš kao uostalom što rade sa BiH. Dobijaju sve za jeftine pare i oni će ovdje to što ulažu na slamku ulagati sve dok vide da mogu milion puta više zaraditi. ARAPSKE ZEMLJE RADE ISKLJUČIVO TO a to što se naši polupismeni ljudi busaju u prsa Islam i sl. arapi ne hebu!
nije bih iskoristila,al jesu pojedinci
ide tito preko romanije...
Možda bi diplomacija štogod i uradila, ali yebi ga, valja Bakira slušat a on ne vjeruje da se investira ako se ne investira u njegov džep ... ! ! !
Dobili smo vehabija k'o govana, zar bi vi još nešto ... ? ? ?
Možda bi diplomacija štogod i uradila, ali yebi ga, valja Bakira slušat a on ne vjeruje da se investira ako se ne investira u njegov džep ... ! ! !
Možda bi diplomacija štogod i uradila, ali yebi ga, valja Bakira slušat a on ne vjeruje da se investira ako se ne investira u njegov džep ... ! ! !
Balkansi kenjac, arapima drzi cas historije,zamisli bezobrazluka!
sad su arapi opametnili,sadake vise nema sad nasi begovi prodaju miraz tj.zemlju
pa zanali itko ovde zasto je Turska toliko iza europe ... zato sto su 500 godina bili u bosni .. ovi arapi naucili pa zaobilaze u sirokom luku
Kako danas stvari stoje turska ekonomija je ispred EU.
Sta pisac htjede kazat? Vacaj se piuka i haša,previsoka je ovo politika za tebe!
bem ti 23%
Bem ti mater ;)
Eto nek vam pederi valjaju eto nek vam UN valja eto nek vam EU valja. Pederi vam šteluju djecu a UN izdao Srebrenicu i u međuvremenu na***li nasih djevojaka za sitne pare. EU nas nece nikada primiti dok ne postanemo krstjani ili ateisti jos bolje. A smetaju vam Arapi jelde? Pa nije dzabe ovakvo stanje! Vama smeta sto je hotel Bristol izbacio nocni klub prostituciju i alkohol. Bagro jedna nije dzaba sto su nas cetnici klali. Pa gori smo od Zimbabwe-a.
Zlaja, ubi te skucenost!
Sto ba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fuj kakvi su, treba da mi djeca uz ove smradove sutra rastu
jelde,crni i ruzni
ovaj u bijeloj haljini ce se nahladit snogu.. sto nije svratio kod moje tetke Zumre u Hrasnici i kupio jedne priglavke
Mnoga se je predratna sirotinja obogatila čak i od te njihove sadake. A zamisli tek kad im počnu prodavati BiH kao svoju. Vjerujem da je Vijećnica u u Sarajevu izgrađena u maurskom stilu prva na udaru interesanata. Sa druge strane Zemaljski muzej zatvoren 4 godine i niko od ARapa zainteresovan !