Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje na mostarskom raskrscu, 30 KM soba noc,nisi doso da gledas enterijer,vec da hehe...
hahahahhha.. dobar,dobar! :D
hahahahhaha
Prevedeno na nas: "Hotel Avlija".
sve po marku
Ovi hoteli rade na principu davanja licence (franšize), tako da Marriot nije uložio NIŠTA ni u jedan ni u drugi hotel, to imajte uvijek naumu, a iz komentara vidim da niko o tome ni ne razmišlja. Investitori su domaći ljudi koji plate licencu, a dobit će je ako hotel ispunjava standarde određenog lanca, a eto sreća je da su procijenili da mogu licencu dati i u BiH. Hotel iznutra izgleda lijepo, mada se npr. ne vidi kakva im je to velika sala, a uglavljen je zaista gdje mu nije mjesto i visinom prelazi čak i onu zgradu gdje je predstavništvo EU i ambasada SRNJ, pa je jasno da su propisi ponovo bili izvrgnuti istezanju, protezanju, savijanju i slobodnom tumačenju. Ali uprkos tome, neka im je sa srećom.
Imal parking garazu-pita mladi kadrovik Kaplan?!
cijena u americi 120 dolara sa doruckom
jedan od bolji hotela za srednju americku klasu kad dodzem u BH posijeticu ga
kome,čemu,oklen ?
Lijepo moje Sarajevo.
A gdje je jacuzzi ha?
Moje pitanje nema veze sa ovom temom, ali me interesuje, pa sam zato postavila ovde, posto nemam gdje! Koliko djece ima Naser Oric? Jeli njegova zena Zahida? Poznajeli neko negovu poodicu i moze mozda malo vise reci o njima? Jesu li bogati? Jesuli mu ova djeca ufurana, kako izgeldaju? Mozeli ko pomoc hvala svima unaprijed??!!
Krastavac poskupio na markalama. Trešnja ove godine podbacila. Celer nakav loš, breskva jedina prolazna. Breskve kupuj nećeš se zajebat, a stolica od njiha bude ko duša, ono taman nit mehka nit tvrda. Bas da se covjek ocisti. Znaci breskve se napucaj, ostalo ne kupuj. Eto ti moja ti. Kako tvoji inače?
kako vi to sve znate, mislim i ja sam iz bosne, ali ja o tome nista neznam. Hvala svima na odgovorima....
emira mesanovic hocu da te iskaram
Klix nas uvijek poziva da negdje "zavirimo" i uvijek nas obavjestava da se nesto "konacno" desilo. Kao da smo svi nekakva njuskala i voajercine, i kao da svi nesto sa nestrpljenjem ocekujemo. Samo cekam naslov "konacno zavirite" da "konacno" dodje do tog savrsenog spoja u jednom tekstu.
Konacno zavirivanje u prazninu :-)
gledaj glava oca mi 4x4
emira mesanovic hocu da te iskaram
Evo me na hali kenjam sad cu jedan selfi da skljocnem i da stavim na fb. Kad svi drugi mogu malo malo pa slika na fb. Mogu i ja kad kenjam .
prelijepo, taj dio grada izgleda pravo europski, austrijanci gospoda.