Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako iz Tuzle vam se, vozeci 60 km/h u sjeti svih dama u familiji
Tako je, a i ne vozeci 😏
Tako nam je kad biramo korumpiranu vlast, poslije 30 godina takve vlasti jedna smo od zemalja na Balkanu sa najmanje autoputa, druga najkorumpiranija drzava u Evropi (bili bi i prvi nego koliko su korumpirani i to su prodali)…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Direktor Autocesta Elmedin Volider dodijelio svojoj firmi Divel milionski posao (zadnja tri slova (di) V E L V(oloder) E L(vedin) Čovjek 100% vlasnik firme do dolaska na funkciju a onda fiktivno prepisao vlasništvo na nekoga. To se u EU zove KORUPCIJA I KRIMINAL. Naravno ne vidi to ni Tužilaštvo ni policija.
Zasto se u taj grad i kanton ulaze toliko love kad nisu ni medju prva tri kantona po placanju poreza? AH DA, APARTHEID POSLJEDICE, BLOKADA KREDITA, AKO SE UZP-ovcima NE POKLONE KREDITI KOJE CE BOSNJACI OTPLACIVATI, A ONI UZIVATI?
Mozemo se pos**t na taj autoput kad ce stavit 20 radara do mostara i 3 presretaca , opet ti dođe od zenice do mostara za 3 sata autoputem .. umjeato da se stavi 160 ogranicenje i da ae ubrza bitnije je pare uzet narpdu
great
Mozemo se pos**t na taj autoput kad ce stavit 20 radara do mostara i 3 presretaca , opet ti dođe od zenice do mostara za 3 sata autoputem .. umjeato da se stavi 160 ogranicenje i da ae ubrza bitnije je pare uzet narodu
Ubjedljivo najlosija komunikacija je Sarajevo Tuzla, a vi kako hocete.
Pozdravljam povezivanje s EU, dosta je vise izolacije BiH
Drzava Tuzla, inshallah... Kad nas sve zaobilazi osim placanja nameta od kojih se gradi Sarajevo i Hercegovina...
Ne razumijem zasto se silni novci ulazu kada su ove ceste uglavnom prazne, osim ljeti....
I u TK-a svaki dan dobiva novi izgled u smislu rupa na kolovozu,odrona i klizišta.Djecu vam federalnu sve otislo u ZD i Hercegovinu.
haj da grade al na brdo,šta ako bude odron?! oti će cijelo brdo,BUDALE
OTI ĆE CIJELO MOSTAR
Uskoro za jedno 4-5 godina😅😂😢
Tunel Hranjen?
Nije ovo brdo iznad Mostara, nego iznad Jasenice.
Iznad Jasenice nije sigurno,mozda Rodoca?
Jel to ono brdo nadomak Mostara sa jednim velikim + (plus) za Hercegovinu. 🇧🇦😁
Ova je saobraćajnica čista glupost. Ako će već postojati autoput koji povezuje Mostar sa Bijačom, i dalje prema Hrvatskoj i EU, čemu ovo ?
Hocete li se smilovati pa barem izgraditi koji metar autoceste za USK kanton koji vam puno daje a nista od toga nema
Samo buši ka Hr to nam je jdini put ka EU. SDA nas je kočila sve ove godine praveći od BiH enklavu,valjda ova osmorka bude pametnija i maprednijih svatanja. 90 te su davno prošle valjda je to svima jasno.
Potpisujem.