Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je sansa za vas i vase familijie, pichka li ti materina bicakcicu gnjido jedna
@nicaze01 Zenicu ste sje.bali za paru iz Kaknja. Ebem vam sve truhlo sibicarsko.
da je ovo normalna država ti bi umjesto u toj fotelji bio iza rešetaka u Zenici. Ali bio si Alijin zatvorski haver pa te to spasilo. Ne mogu da vjerujem da ovaj ološ za čijeg su se mandata dogodile najveće privatizacijske pljačke još uvijek obavlja neku funkciju u ovoj državi. Zato smo tu gdje jesmo. Nigdje!
ma jašta de vi nama još jedan blok termoelektrane ioanako nam BiH "miriše", ljudi prave vjetroelektrane, solarne a mi ćumur, moroni zatucani
Zar je ovaj kriminalac jos uvijek na slobodi?
GLUPOST !!! Sklonite ovakve LIKOVE !! Cijeli svijet se bori protiv PRLJAVIH TEHNOLOGIJA !!! Ovakvim tehnologijama guramo DESETINE hiljda svojih građana u RUDNIKE, u RURALNE sredine u OBRAZOVNI mrak !!! Stvaramo GENERACIJE NEOBRAZOVANIH, PRIMITIVNIH, SIROMAŠNIH !!!
Bičakčiću nemoj samo ti ni komentarisati. Umješaš li ti prste svoje tu ostaćemo bez struje svi.
Stanari napravili i 100% izvoze struju jer je tako napravljeno. Nama otrov njima cista struja. Ne treba nama vise TE derperu Bicakcicu
L O P O V E !!!!!!!!!!!!!!!!!
najljepsi covjek na dunjaluku i blizoj vasioni!
Zar je ovaj parazit jos uvijek ziv ??
Bicakcici i Cengici su simboli za lopovluk
Momo *..*
Koliko ti i tvoji profitirate time. Mrs u pm.
Bježi bolan Bičakčiću, kome ti pričaš bajke...sve termoelektrane na ugalj u Evropi se lagano gase, neće niko da ih truju! Ako želimo da uđemo u EU to će nam biti jedan od preduslova, prelazak na obnovljive izvore energije koji ne zagađuju! Ovdje bi se samo digli krediti i platila izbačena kineska, zaostala tehnologija koji nigdje više ne mogu plasirati...a Bičakčić i slični njemu navijaju za to jer će se učipiti!
Nije se još pocelo Orati...Pozz.
Ako je KO Ti dabogda sve propalo
Krao krao i otimao ali opet ostario
@Topnik1980 dzaba mu sve. 2 metra bez geometra ne gine