Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...VISOKO MEGA CENTAR USKORO...ZAPAMTITE TO
Sve je počelo stidljivo još tokom onog nesretnog rata u devedesetim, kada je nekoliko stotina arapskih dobrovoljaca došlo u našu zemlju da se bori na strani Armije BiH. Tu je posađena klica njihovog kasnijeg paklenog plana za preuzimanje naše zemlje. Kasnije su došla „humanitarna“ društva, za njima arapski univerziteti, investicije, a sve je kulminralo kupovinom stanova i gradnjom čitavih novih naselja. U naše drutšvo ulazili su tiho, neprimjetno, u početku se krećući samo u svojim zajednicama i čekajući da njihov broj dovoljno naraste.
Upravo je ta, 2014. bila najkobnija za naš grad. Osigurani podrškom koju su im pružali Bakir Izetbegović i Stranka demokratske akcije kao vladajuća stranka u gradu i pobjednica izbora koji su održani te godine, s pripremljenim terenom arapskog kapitala i brojnih organizacija za lobiranje, Arapi su započeli bjesomučno ulaganje u gradnju novih stanova i čitavih naselja u koje su dovođeni državljani Egipta, Sirije, Kuvajta, Iraka, Libije….
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajte Dodiku kakvu tabletu za smirenje...
hoce li ti bazeni biti za kupanje u garderobi ili u kupacim
Stani ispred provalije i sa litice baci 20 miliona dolara to ti ga isto dođe..
Predizborna u punom jeku. Oko sumnjivih arapskih para uvijek se mota kralj mafije u BiH, Izetbegović junior. Jasno je kakav je to investitor koji učestvuje u najplićem vidu predizborne kampanje i zakopava nekakvo temeljno kamenje. Ako kojim slučajem ovo se i napravi, ovo samo mogu kupovat nekakvi Arapi. Niko ozbiljan neće trošit pare na luksuz u Visokom.
obecanje, obećanja! dalje se zvizdi
MUDRO OVAJ IZETBEGOVIC PRODAJE NASU ZEMLJU STRANCIMA I TO BAS SAD KAD JE NAROD ZAOKUPLJEN NOGOMETOM. KAKO MUDRAC BIRA TERMINE. HAJDE BA VISOCANI NA PROTESTE VALJDA IMA PATRIOTIZMA BOSANSKOG. ZAUSTAVITE GRADNJU OVIH NASELJA ZA ARAPSKE DRZAVLJANE U NASOJ DOMOVINI. NEK INVESTIRAJU U HOTELE A NE U CITAVA NASELJA SA CILJEM DOVODENJA VELIKOG BROJA ARAPSKOG NARODA NA NASU ZEMLJU. KAD SE GRADE NASELJA U PALESTINI NAZIVAJU SE OKUPACIJOM A KAD SE PRAVE PO BOSNI AKSKLUZIVNO ZA ARAPE ONDA JE TO TURIZAM. HAJMO SVI PATRIOTI DA IH ZAUSTAVIMO SAD IL NIKAD . OVO JE ZEMLJA U AMANET ZA BOSANSKU A NE ARAPSKU .
OVE PRODANE DUSE SU ISKORISTILI DOK SE NAROD ZABAVI FUDBALOM DA NASTAVE SA GRADNJOM NASELJA ZA ARAPE U NASOJ DOMOVINI. AKO HOCE DA INVESTIRAJU MOGU U HOTELE ALI NE U NASELJA SA DOVODENJEM OGROMNOG BROJA STRANIG GRADANA NA NASU ZEMLJU. SVI PATRIOTI NA PROTESTE I ZAUSTAVLJANJE OVO NEZAKONJA. OVO JE ZEMLJA NA BOSANSKU OMLADINU A NE ARAPSKU.
Lijepo, i ovo kažem kao bošnjak, neka samo nije islamski kulturni centar, jer njih je vala već previše...
Mozel ikakvo otvaranje bez Bakira, jos samo da dodje kad zenu otvaras...
Nemogu da vjerujem kako vas arapska Braca karindjaju heheheheheeee..........pa idioti jedni ima da vam karaju i praunuke i opet se necete moci rjesiti brace po vjeri ccccccc
Ti da imalo znaš o ekonomiji i da nemaš toliko mržnje u sebi ne bi ovo pisao. A da nemaš pojma ni očemu drugome,dokazuje to što si "NE" napisao sastavjeno sa glagolom a što se uči u drugom razredu .
E moja bosno sa malim B.....zapitaj se zasto se taj novac neusmjeri na ugrozena podrucija od klizista i poplava ...?????? Vama je malo i deset ratova da se opametite....(ja sam se opametio.....bolje da crncim mjesecno za cetri milje dolara ...nego da razmisljam kojoj bagri da dam glas na izborima ccccc) Boli arapa tuki za bracom muslimanima ako nema profita .....zato su se okrenuli prema susjedima cccccc....volim ja vas sve hehehehehehehee ....pozdrav sa Cariba .....
nesto mi kirba nije fotoslikican kosto inace bude
Šćepoooo, Dodičeeee, evo Arapaaaa. Okupiraše BiH! Drž'te ih! (za onu stvar, naravno) :-))
....KAKO BOLAN ŠTA ĆEMO SA MEGA CENTRIMA....PA NISI SVJESTAN ,A SAD TO VIDE SVI I NEMA VEZE I TREBA,DA ĆE MILIJARDA MARAKA BITI OD PRIHODA ZA PIRAMIDE ZBOG TURISTIČKOG POTENCIJALA...NISTE VI SVJESNI NIKAKO...AI POLAKO UĆI ĆE I TO U GLAVU...PA SEMIR SE SJHEBA DA VAM NAPRAVI NEŠTO PO ČEMU ĆE NAS PAMTITI ZA SVA VREMENA I ZBOG ČEGA ĆE SE KNJIGE I HISTORIJA MIJENJATI I VAMA OPET NIJE JASNO...ALI BIĆE
"Građevine, bazene, sportske terene i šetališta..." Hoce li iko napraviti kakvu fabriku da se nesto proizvodi, a ne samo mjesta za zajebanciju.
Znaci Bake pere pare preko brace arapa, impresioniran sam.