Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ljudino moja za sve BH gradjane. Neg samo za one ciji je dzep dublji od rudarske jame
👍
Poslao sam 20 prijava za poziciju i nijednog odgovora dobio nisam, a imam fakultet i pet godina iskustva.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
juhuu jedva čekamo. konačno će samo bogati imati privilegiju da se liječe kvalitetno i budu zdravi jer zdravlje je luksuz. sirotinja nek crkava i čeka na preglede po 8 mj.
Wauuu privatna najskuplja bolnica izgradjena do doma zdravlja..veliki podvig begova...
Nije zgodno za svaku sitnicu da moraju letjeti u Stambul ovako im je zgodnije beke da boda imali tretmante al ponajvise Onkoloskog smjera.
izgradise guzonje sebi i bolnicu, sitna buranijo vidimo se na kosevu lèvati.
Ovo ce Hastor prodati prije otvaranja.
Sve super, ali joj nije lokacija na mjestu.
zbog ovoga je sebija uništila kcus
Kad se Bake docepa vlasti opet pa kad seka pocne ovdje zarit i palit … jao pacijentima a i osoblju :)
Raslojavanje drustva i razdvajanje na bogate i siromasne ide uredno.Posebno ove nase tajkune koji su uglavnom preko budzeta stekli kapital,ce dovesti do sve vecih problema i odvratnih pojava.
Fali heliodrom. Arhitekta ponovo u skolu
Vjerovatno ovim uzp sda treba plac na Kosevu pa sada ce to preselit u novu zgradu a seka bi vam bila kao direktorica da nema bolje
Ovo je sda bolnica za sda kliku. Sjeme im se zatrlo lopovsko.
pod hitno sebiju za direktoricu
Lijepa vijest i drago mi je da ce biti zavrseno u roku.Eh sad sto je privatna i sto ce se placati to je problem naseg zdravstva,a ne njihov.U vecini zapadnih zemalja i u Americi su bolnice privatne. Do zdravstvenog osiguranja je kako i koliko ce biti pokriven svaki obicni covjek.
Sve super ali ko bira ove boje. Siva i tamno siva ti samo pogoršaju stanje kad im prilaziš. Isto kao i Dom Zdravlja na Ilidži, ko da ulazis u kulturni sportski centar, a ne mjesto gdje ce da te liječe kobajagi.
Na kosevu se uce dzaba a u privatnoj rade tako to ide,pa onda ide prodaja zdravstvenog osiguranja i etooo gaaaa ko u americi gledas kako ti porodica umire jer nemas para
tu nek prime bakira i sebiju
stara poslovica kaze: eee sirotinjo i bogu si teska