Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto EU ne uzme pod koncesiju čitavu BIH i zamijeni ove naše političare sa svojima?
Zato što su to daleko veći šupci od naših samo bolje odjeveni
Evo sta se desi kada stranka postavi nestrucno osoblje na celo jednog aerodrom ili bilo koje druge firme. To je osudjeno na propast.
Pranje novca, sve ce ovo u lokalnim đepovima završiti
Pa kako bi hdz izvlacio pare ako se da pod koncesiju..
Trazi Sattler nacina kako da pomogne svom bratu Covicu. Nesmeta Sattleru sto su oni UZP-ovci, sto su stovatelji presudjenih ratnih zlocinaca, sto imaju fasisticke nazive ulica, organizacija itd. Sattler je veliko zlo za Bosnjake i to treba stalmo isticati. On je islamofob, isti kao njegova UZP bratija. A vi klixe nemojte banovat ljude koji kritikuju i govore protiv Sattlera.
ovo je najjace uz pomoc eu. eu pomoc nas je dovela do prosijackog stapa. ovi diplomatski smradovi samo zastupaju interese onih koji prave pare, a pri tome pljackajuci narod do kosti.
Ovaj aerodrom je na vjetrometini, na mjestu najjacih vjetrova u BiH. Ovaj aerodrom nema prometa i tesko da ga ikako moze imati jer fali okolna infrastruktura - autoputevi i brze ceste npr do Trebinja, Tomislavgrada, Neuma. Kakogod, lokacija mu je 0, pa je najbolje rjesenje zatvoriti ga trajno a negdje napraviti novi.
Što ovo nije smio Dinokio da spomene u petak na pressu, garant da se gazda ne naljuti
A ima li taj aerodrom uopste letove, eno pala im i stranica, ne mogu danima da je podignu, ostavili samo mejl i broj telefona. Bruka i sramota!
hoće ga kupiti trebinjski
Nema šanse da HDZ nekom drugom prepusti aerodrom. Sisaju buđetske pare iz njega. Nije puno za sad ali se nadaju da ce u buducnosti biti više.
Ne znam zastonse forsira nesto sto nema nikakve temelje i preduvijete za uspijeh
S obzirom da vodu uvozimo nista cudno
Povezite nas bar sa Njemackom,puno bi nam znacilo.Dortmund,Köln,München sve odgovara
Treba tako kada kod nas nikome nije u interesu da aerodrom u Mostaru radi u interesu države vec ce noko iz EU uzimati novac. Tako je slučaj i sa aerodromom Tuzla gdje je koncesija istekla i sada problemi. E Bosno i Hercegovino sta ti papci rade i oni ne skolovani na pozicijama Svaki na funkciji kriminalac cast izuzetcima ako ih ima 🙃😃🙃😃
EU fondovi za ovaj aerodrom!? Raus, sram vas bilo@
Kabiri to uzima 100%
Bilo bi lepo.