Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je babo pričao kako je bivša Jugoslavija izazivanjem inflacije i visokim bankarskim kamatama na oročena sredstva izvukla i zadnju paru iz slamarica gastarbajtera i običnog svijeta. Nisam znalac za makroekonomiju ali meni se čini da se narodni đep prazni da bi se nečiji đep napunio. Ništa u životu i društvu nije slučajno već ima ne redosljed promišljenih radnji i sve su usmjerene da se opljačka.
Sam bog zna koliko para raja drži u slamaricama i bankama. Neko će se dosjetiti sistema da to izvuče iz njihovog u svoj đep. Samo je potreban pravi trenutak.
Sve se prebacilo u marke i dolare i vratilo u slamarice. Sada raja u slamarice stavlja zlato
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i opet će glasati za AKP ko naši zelenbaći. Samo se Općina Centar u Sarajevu za sva vremena riješila tih štakora.
Ako ti je Mandic dobar, idi se lijeci
hm, prije 5-6 godina si za euro mogao dobiti malo vise od 3 lire. danas 18! kad ti vrijednost valute na fx-u padne za 6 puta ... nije dobro. plate sigurno nisu porasle na sestostruki iznos. pamtit ce turci erdogana dugo vremena.
meni kao običnom čovjeku je inflacija kod nas 100 %. litar ulja bio 2 km sad je 4, vreća brašna 15 sad je oko 30, znači meni te ekonomsko-tehničke-pravne priče ne prolaze, ja znam da plačam 100 % skuplje određene artikle i to je to
srecom, kod nas (kao i u ostatku Europe) nema inflacije i poskupljenja + imamo se od cega grijati preko zime
vazno je d je erdo u nase ime djamiju napravio u hrvatskoj i slovenji! Politicki islam najveca opasnost!
vazno je d je erdo u nase ime djamiju napravio u hrvatskoj i slovenji! Politicki islam najveca opasnost!
Moze li mi neko usporediti cijene u Turskoj i BiH, obicnih namirnica?
Gledao sam prije 5-6 godina jednu dobru tursku seriju. Mislim da se zvala Kara para ask. Na vise mjesta u seriji se spominjalo da 1 € vrijedi 3 turske lire. A danas jedan € preko 17 lira. Masala. Opravio ih Sultan samo tako.
Masala
Maraka maraka
Nema veze bore se ljudi a izvoz raste dalje
Najveće standarde imaju najzaduženije države...Erdogan je pokazao da je vjerovatno i najveći svjetski igrač, njega neće navući...
Kad kazu ostavio Alija Bosnu u amanet Erdoganu hahahaha...
Pogodilo Tursku pad Bakira
U nas kao 17% inflacija,a hocemo pokrepat,a tamo 83% posto pa poceli bi se biti za koru hljeba ako gledamo po procentima,ma samo lupetaju novinari i analiticari,prave senzacije.
Sta? Zar Erdogan nije rekao da Turskoj nikada nije bilo bolje? E moji Bosnjaci, kome vi ljubite guzicu?