Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roboti ne znaju šta je inflacija , dajte Malinaru da nam nabavi Robota
Što bi nama Fadil rekao "sa najviših inflacija su i najljepši pogledi na sirotinju"
Šalu na stranu ali ova nesposobna Vlada nije napravila nijedan korak da zaštiti nas građane, narode porezne obveznike ali doslovno nijedan korak ni da se zaštite potrošači, čak i kad su fiksirali neke cijene trgovci koji se nisu držali propisa su dobijali neke smiješne kazne par hiljada maraka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pampers prije mjesec 25 km sad 35 km ,samo jedan primjer :-)
Samo da ignorantno-zaboravne sunarodnike napomenem kako su bez otpora prihvatili da im se naplaćuje harač svaki mjesec za "troškove licenciranja i unaprijeđenja mobilnih tehnologija" od strane telekoma, a sve uz amin državne agencije RAK.
15% sluzbeno ali oko 55% realno
Fakan kaže da nema inflacije,kako novinari lažu.
nije to rast cijena, to je smanjenje vrijednosti novca. pad dolara se mora desiti, ali prvo mora pasti euro. ovi sto ih nazivaju teoreticarima zavjere, govore vec 20 godina o ovom planu.
Svi na proteste
FADILA TREBA PROTJERATI OD KANTONA DO KANTONA I U SVAKOM IZBATINAT, I POSLE PRODAT GA KAO NJEMA KOG OVCARA ZENKU...
Čitaju li ovo poslodavci, imaju li imalo savjesti.....misle li radnicima povećati plate......????????
Ova vlada je za quraq
Masala
Jesu svi digli cijene i ko treba i ko ne treba.
A gdje su inspekcije koje kontroliraju te vrtoglave cijene? kad pitam prodavačicu u mrcatoru, ko vam određuje svako jutro nove cijene, kaže : ne znam....
slijedi nam gladna i hladna zima
Treba Smith uvesti prag za inflaciju od 3 % kao za izborni zakon 😃
Tek ce slijediti niz novih rekorda kod nas. Bitno je da se vlast osigurala sa povecanjem placa, neukidanjem akciza, a gradjani neka prezivljavaju. Treba ce im cudo ili magija da prezive.
Sta briga parlamentarce 500 km ce tamma pokrit tih 15 posto