Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovi je terorizam
Da li ovo vazi i za Honor modele, odvojili su se od Huawei-a?izgleda da su unaprijed razmisljali o ovom scenariju stvorivsi zaseban brend Honor.
kina na haparatina
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj zutokljunac ce izazvati rat
ODMAH da ste vratili Android podršku Huaweju Tito, 2019
Prepali se ameri konkurencije,Huawei po prodaji skoro ko Iphone.Sjetite se da je Nokia bila 1 u svijetu po prodaji mobitela,razvijala sopstveni operativni sistem(Simbyan)vrlo potentan dok je nije kupio Microsoft,pa gdje sada Nokia nigdje.Sada imamo dva OS i jedan OS za kompjutere i svi su u vlasnistvu amera.
Prepali se konkurencije ameri,Huawei po prodaji
Treba to preispitati.
Lijepi Samsung :)
hikvision, dahua, zte i ostala kineska oprema je napravljena za spijunazu. backdoor na svakom uredjaju.
a samsung i ostali nisu ???
Ma lazu . Ja jutros upali svoj Huawei i dalje sve radi sve radi.
vrijeme je da kinezi naprave svoj sndroid
@amer_c Tesko jer oni mogu napraviti novi OS ali koje ce kompanije poput Facebooka, Twittera, svih aplikacija sa Google Playa ponovo uraditi za novi OS.
Nokia 3310 zakon
Dugo godina Kina je koristila SAD i EU kao svoje trziste be prepreka.Za uzvrat da bi neka kompanija poslovala u KIni mora da osnuje zajednicku firmu sa Kineskim domacinom. Dugo godina je Kina manipulisala sa kursom juana i tako unistila proizvodnju u drugim zemljama. Liberalne kapitaliste to nije brinulo, jednostavno su ubirali ogroman profit.Sada kada je Kina toliko ojacala da ce da zagospodari svjetom, probudili su se nacionalni interesi i pokusavaju da zaustave Kinu po svaku cjenu.
Samo se vi radujte kinezima i njihovim uspjesima. Amerika je manje od dva zla
Trump je sirovina ali otprilike to je samo jedna mala demonstracija u smislu hocete da se kacite s nama u ekonomskom ratu evo vam sad da vidite da niste dorasli.
Ja bih napravio vlastiti OS platformu da sam na mjestu Huawei
SAD jak ko SDA :)
Izabraše idioti budalu za predsjednika i čovjek prevrnu naopačke zemaljsku kuglu. Na kraju kada se sumiraju sve štete Trumpove administracije i predsjednikovanja, ispašće da je koštao svijeta više nego velika depresija 1930-tih.