Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su Tito za biznis i marketing. Pricajte sta hocete, sve sto vrijedi firmi iz BIH drze hrvati
Zato što su iza rata godinama zaobilazili carine i poreze uvozeći robu preko graničnih prelaza u zapadnoj Hercegovini i enormno se bogatili na osnovu tih "rupa".
dok su nas u ratu granatirali hrvati su svercali
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoćel biti mljevenici?? 😎😁🤓
Pa zar je moguce da je onaj surf n fries hrvatski. Necu vala vise tamo ni u wc otic.
hoce, od cetveronoznog okolokucnog blatobrkala hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudska rasa još jednom dokazuje, da nemamo nimalo obzira prema drugim životinjama. Podstičemo život drugih životinja, u ovom slučaju pilića, a onda ih masakriramo da bi ih konzumirali.
Ne mogu ovdje da uploadujem sliku,ali jedini surfi'nchicken koji sam uspio naci ovamo je kod Los Andjelesa i to je meksicki restoran. Mozete provjeriti na Google maps pozz
Nauci pisat pa probaj opet
Pa ta Amerikance nema ništa bolje od toga! Sumnjam da će opstati
Svaka cast momci, bravoo.
vidi ti komentare. tolika mržnja prema Hrvatima, ljudima sa kojima su federaciju osnovali. a ovamo priča graðanska država ovo ono.
Ovako kad bi i naši tamo otvorili par restorana ćevapima bi mogli milijarde zaradit. Nažalost našim to nije u glavi i najpreće je da se živi u Sarajevu i da se može svaki dan u 2 u kafanu
Otvorili jednom u Mostaru i zatvorili nista posebno..
Hebeš Texas kad u Mostaru nisu mogli uspjeti. Jel da?
Hoče li mljevenike predstavit
Bošnjo zna samo nargilhanu otvoriti, zavaliti se i kukati na komentar sekciji.
U međuvremenu, bošnjo se prepucava oko toga ima li gdje chettnikaa, balijanddera, ustashhaa, ko je počeo rat, novi rat, rat, rat, rat, prošlost, sirotinja, bijeda, malo ratne retorike i tako to.
u medjuvremenu se borimo sa dodikom draganom itd .... skontaj da nemamo tih prepreka...
@petar.leon Izostavio si najbolniju tačku, bakira, pretpostavljam s razlogom. Ne borite se vi ni skim. Vi da se borite bila bi BiH i Republika i država koja bi vodila Evropu. Poklopi se dečko i preko Klixa prati gašenje prelijepe države i predivnog naroda (apsolutno svih ljudi koji žive u BiH)
Jos otrova, uz stres, uzmimo losu ishranu plus nedostatak fizicke aktivnosti pa sigurno glavni razlozi za 95% oboljenja...
Nek je hairli!!
Wowwww nisam znala za ovo! Svaka vam cast komsije nase drage ovo je za svaku pohvalu
Hajde sretno 👍