Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatskoj je veliki broj krimosa u zatvoru... Sanader, Vidosevic, Todoric, itd. U BiH u zatvor idu samo oni koji usjeku pola metra drva da ogriju djecu, dok se visoki kriminal ne smije procesirati. Tako da BiH ne moze nista nauciti od Hrvatske.
Nigdje nije sjajno, ali u svemu tome Hrvatska ima skoro najvisi rast BDP u Evropi. Infrastrukturno je poboljšala kvalitet života za 50%. Ceste, kanalizacija, uređenje mjesta, brzi internet, luke, ulaganje u izvore el. energije je među vodećima EU. Mladi mogu zaraditi lipe šolde. Iz Hrvatske se odlazi i vraćaju mnogi, jer i stranci zavide na očuvanoj prirodi i lipoti zemlje.
SDA gadovi i ne razmišljaju o tome
Gdje su oni ispred nas 100 godina mi smo hevtu ili dvije iza ko sova
Samo su sebi sve zakomplikovali a mogao je lijepo na televiziju izaći Plenković i objasniti svima da je sve super i samo neka troše za trećinu manje svih proizvoda
Nasi unistavaju orivrednike. Opstaju samo sda hdz snsd firme. I zato ce ova drzava propasti
Na pitanje iz naslova odgovor je vrlo kratak i jasan. Da bi tako nešto uradio moraš imati pokriće, dakle, moraš imati novac. Kraj priče.
Ne moze.
Nasa respirator bagra ce se jos ugraditi u povecane cijene.
BiH nazalost moze da nauci od Nikaragve, a kamo li od nekog drugog...
Nemojte svega vam kod nas nista!!! Ako ista nasteti njima budzetu ,znamo da cemo iskihat to na sve druge strane ,naplatit ce nam to 10 puta vise! Zato NE RADITE NISTA!
Kakve mjere ovcama trebaju, u nasoj drzavi se ne prica o tome, ne zivimo mi od toga ... nama je lijepo sa nasim nacionalizmom da se busamo da smo veliki bosnjaci, srbi i hrvati ... od toga se zivi
Pitanje za Fadila ..kad mislite povečati civilne invalidnine tuđu njegu i pomoć ...kako će da zaustavi rast cijena , goriva..itd
Hrvati printali kune kao turci liru. Sad neznaju koliko imaju u prometu. Sve za jeftine kredite i za glupe stanove. Inflacija u evropi će se smiriti a u Hrvatskoj će trajati još decenije. To je tako kad sve potrošiš na beton.
Pa imaju kunu, samo dignu kamatu i problem riješen.
Razvijene industrijske zemlje EUa puste inflaciju od 5% da se štedišama uzme novac. Da ga bace u upotrebu nije važno šta, i kad se bezvrijedni beton kupuje. Ali za siromašne koje imaju samo beton i male plaće a na računima samo snove, njima je inflacija od 5% smrt.