Agencija za bezbjednost hrane
0
Hrana u našoj zemlji kao i u Evropskoj uniji
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta lazete narodu majmune jedan korumpirani....sve vas treba zatvorit ko mlade muslimane,,,,lopvi jedni
Lazete! Kupujete stvari koje u EU budu zabranjene. Golim okom se vidi razlika OBI njemacka i OBI bosna. O detaljima ne trebam ni pocinjati, djecije igracke made in kina i hrana gdje se ne zna koje sve konzervanse sadrzi. Lazete!
mislite da stvarno postoji tokmak koji ce povjerovati u tu vasu potplacenu pricu????
Pa, zašto onda ima ovoliko bolesnih, zašto ovoliko umiremo? Zašto krijete o tih 15 alerta Evropi o neispravnoj hrani ? Na sunce imena firmi i vrsti proizvoda koji su bili neispravni, a Evropa obavještena putem RASFF!
\"Građani BiH jedu približno jednako bezbjednu hranu kao i u zemljama EU\" how yes no