Poslovni turizam
29

Hotel Nomad "na visini" u svakom smislu: Dobio vrijedno priznanje za kvalitet

Hotel Nomad
Hotel Nomad
Uzbudljiva vijest stiže iz hotela Nomad nakon nedavno održanog događaja Conventa 2024. koji se već 16 godina održava u Ljubljani.

Conventa je ključno mjesto susreta izlagača iz evropskih zemalja, odnosno kongresnih biroa, hotela, agencija, kongresnih centara i organizatora kongresa, sa profesionalnim organizatorima događaja zainteresovanim za ovaj region.

Ove godine, okupila je preko 250 učesnika, a samo predstavljanje hotela Nomad pobudilo je interesovanje za održavanjem većeg broja događaja iz oblasti poslovnog turizma na Bjelašnici.

Hotel Nomad
Hotel Nomad

Pred odabranom grupom profesionalnih organizatora događaja iz 15 različitih zemalja željnih istraživanja neotkrivenih dijelova Evrope, tim hotela Nomad s ponosom je predstavio usluge hotela i lokacije olimpijske planine Bjelašnice. Ovaj događaj bio je odlična prilika za prezentaciju hotela i destinacije, a krunisan je posebnim priznanjem za hotel Nomad.

Hotel Nomad je na zvaničnoj ceremoniji dodjele nagrada uvršten među 10 najuspješnijih hotela u kategoriji Boutique Meeting Hotels. Radi se o priznanju za kvalitetu usluge i gostoprimstva i potvrdi posvećenosti cijelog tima hotela Nomad izvrsnosti.

Hotel Nomad
Hotel Nomad

"Naša reputacija zasnovana na izvrsnosti nije slučajnost. Kroz uspješnu organizaciju niza B2B događaja stekli smo povjerenje najboljih kompanija u BiH i regiji i to nas čini prepoznatljivim u ovoj branši. Ponosni zbog toga, nastavljamo da radimo sa istim entuzijazmom i pozivamo vas da otkrijete zašto je hotel Nomad 'na visini' u svakom smislu", kaže Mesud Ljuhar, direktor hotela Nomad.

Zašto je hotel Nomad postao idealna destinacija za poslovne događaje?

Osim bogatog sadržaja koji nudi gostima, hotel je stekao ugled kao destinacija za održavanje poslovnih događaje svih vrsta. Team building, konferencije, seminari i poslovne večere samo su dio događaja iz oblasti poslovnog turizma koje hotel Nomad organizuje.

Hotel Nomad
Hotel Nomad

Ako vam je potrebna organizacija takvog događaja, kontaktirajte hotel putem email adrese [email protected] ili pozivom na telefonski broj +387 33 49 10 10.

Više o izboru u 10 najuspješnijih Boutique Meeting Hotels pročitajte na linku.

Za detaljnije opise i više informacija o hotelu Nomad posjetite www.hotelnomad.ba.