Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koji degenerik i imbecil moraš biti i uporno glasati za iste ljude 28 godina a pri tome imati najlošiji standard, najlošije puteve, najlošije školstvo, najlošije zdravstvo, najzagadjeniji zrak, najlošije komunalne usluge, najlošiji javni prevoz, najveću korupciju u Evropi itd..
@inspekt al nas zato cuvaju 'ebes to sto ti nabroja.. to nije vazno .. prvo da nas sacuvaju I osiguraju od anam onih tamo.. pa ce I to doc na red.. polako sta je 30 (slovima: tries) godina..
Treba ga unistiti da ga neko kupi za 1 KM, klasicni BH lopovluk
Pa naravno da je zatvoreno jer su gu..nje koji sjede upravo u stolicama federalne i kantonalne vlasti po Bjelašnici izgradili bruku svojih hotela, motela i apartmana i nije im u interesu da imaju konkurenciju zbog koje ne mogu direktno omastiti svoje ubudjale budžetske brkove.
Jos jedan od primjera kako kod nas niko ne odgovara ni za sta...
Jednostavno je. Hotel Maršal je kupljen parama Energopetrola u vrijeme dok je firma obrtala veliki novac i uskraćivala dijelove plate radnicima i kršila granski ugovor. Radnici su kasnije tužili dobili na sudu i do danas traje isplata. Onda je rukovodstvo Energopetrola oštetilo firmu i preknjižilo zgradu Maršala na Federaciju. Opet i Kanton ima neki udio. Komplikovano.
Crko marsal ,pazi osiguranje placaju da propadne u miru , a djeci hotele i izlete placaju humanitarci iz Hrvatske ,otvorite besplatno za sirotinju i djecu iz sirotista ,nek se skijaju i zraka cistog udahnu
Bolje da zjapi prazan,,sta bi kantonalne i federalne budale rasoravljale i pravdali svoje ludosti koje sprovode nad ovim narodom.. Moze li iko reci ciji je hotel na Igmanu,kojeg cuva jako obezbjedzenje,a gostiju u njemu nema niti mu se moze prici.. Ko je vlasnik,i ko je dao papire za taj objekat..
Dok federalna vlada gradi hotele po Bjelasnici, Krajišnici ne mogu dobiti ni harne ceste, a kamo li aerodrom. I onda se Sarajevo čudi što se spominje nova autonomija
Nakon rata spavao u ovom hotelu, bio solidan!!! Šta stoka uradi majko moja!!!
Zasto da ga osposobe pa da bude konkurencija tajkunskim hotelima. Srusite ga do temelja bagro. Tito ga je napravio ne mozete ni da porusite koliko je napravio.
bas mi zao ovih sto imaju apartmane , na Bjelasnici , bas mi zao sirotinje
Cekaju da ga kupi neko za marku.
U političkoj bari punoj KROKODILA teško da to može funcionirati !!! HOTEL TREBA PRODATI i ZABRANITI državi da se bavi UGOSTITELJSVOM i HOTELIJERSTVOM !!!
E hajde ovako javno i spevijalno da se zahvalim Bakiru, Fadilu, Elmedinu,Nerminu ,Ibru ..mamu vam kriminalnu nisu se nasi ocevi braca prijatelji u ratu borili i sacuvali taj hotel da vi necete da ulozite novac nego namjerno to radite da bi Sefkija Okeric mogao tusiti apartmane ...stigla vas Allahova kazna InsALLAH sta radite
za planinu se jesu borili, za taj hotel nisu sigurno.. ostalo se slažem.
može se ovde još dobrih para oprati.
Nek komšiji crkne krava takvi smo mi
Ne zjapi bez razloga. Scenario: treba sacekati da dovoljno propadne, pa da se proda za male pare, a razlika se uzme u kesu. Scenario 2: sacekas da dovoljno propadne, pa raspises tender za rekonstrukciju "ko ti najvise da".