Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hotel je prihvatizovao FAHRIN tim za antikorupcijski cunami , u dijelu koji mu pripada po dogovoru sa BAkirom dok partner Dragan guli i čisti HErcegovinu !!
Upravo javljaju da je Federalna uprave civilne zaštite uklanja dom penzionera na stupu, jer je to njena obaveza kad su građani ugroženi !! Dakle sada građevisnka mafija SDA želi do zemlje NA RAČUN DEDERALNE ZAŠTITE. Krivična prijava je podnešena već protiv Fadila i MEmića i direktora civilne zaštite !!
Čini mi se da ste rekli sve osim da je novi vlasnik hotela ( svi ga gradili olimpjiskim doprinosom) Sandžaklija. Bajrović je vlasnik grupacije Europe, u čijem su sastavu hoteli Europe, Art, Astra i Astra Garni, a odnedavno i hotel Holiday, dok je Mrkulić vlasnik hotela Hollywood u čijem je sastavu i kupalište Terme, gdje gradi novi veliki hotel, Bašovići su vlasnici dva hotela u općini Stari grad...Sve njih i mnoge druge povezuje činjenica da su porijeklom iz Sandžaka.
Ako vala u Sarajevu cvjeta Turizam NEKA ali ovi vlasnici u nolikom hotelu zapsoliše samo 35 radnika koji su bili i ranije za razliku od Turčina trenera fudbalskog kluba koji će u hotelu Feroelektro sa 56 soba zapsoliti 120 osoba ? Da to nije javna kuća pa hotelske dame računaju kao uposlenice !! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34835/lahak_pos_o_a_parali_sandzaklije_preuzele_hotelijerstvo_sarajeva.html
A nigdje cifre za koju je kupljen
Na jednom od prethodnih tekstova pise da je najniza cijena 28 miliona KM.
@pinkman NAjniža cijena od 28 miliona je ona koju je neko spreman platiti ! AKo neće onda slobodna pogodba, vjerovatno je Sandžaklija preko Fahre kupio hotel za 5 miliona sa tim da toliko uloži u okolne parkinge koji će mu donijeti 5 miliona za godinu dana. !! :))
Sada su svi hoteli u šeheru Sandžački.
I arapski.
@AQmega Pa Sandžaci su Srbi ahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto šatro kriminalci, možete se opet pucati u hotelu :D
Pozitivna vijest hvala na tome!
...aj, valjda će i ona "discoteque '84" opet bit šta je bila. veliki selam amiru, di-džeju iste iz sredine 80-ih, ako čita ovi portal. ja sam jedan od onih što su ti vazda pred staklom od pulta nešto ko plesali i glumili majkila dž. u pokušaju impresioniranja "trebica" za koje ni onda, a ni danas, nejmamo para :))
@AQmega ..jesam, rođo moj...i to je bilo kul. belaj je nasto kad su one zaganjale mene...tu sam ti se već našo "u neobranom grožđu". da me rat nije "prikinuo" ko zna u čiju bi se postelju danas budio :)))
@AQmega ...ybg, nekom rat, nekom brat. meni je, po svoj prilici, ispo "sestra" :))