Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sto je menadzment objavio su ciste lazi...i svaki covjek u lukavcu zna kakva se pljacka vrsi u ovom nekada velikom preduzecu....bas me je nasmijao ovaj tekst i prosto je nevjerovatno da se ovakve stvari desavaju....problem je u nasim direktorima a ne u gazdi indijcu....drago mi je sto nisam vise dio tog preduzeca a strasno je vidjeti na koji nacin se ljudi bore za svoj novac
Ma iz ovog pisma radnici krivi za sve.Sram da ih bude čuj neće raditi bez plata nije ih ni stid,nek se ugledaju na Naše počitičare,kako oni jadni rade bez plata,regresa.Još prijedlog menadžmentu otpustiti sve te štrajkače,zaposliti ih u državnu službu po mogućnosti VLADU,pa nek rade onda džabe,a sve te iz vlade i menadžmenta poslati u proizvodni pogone Gikila(KHK) Lukavca neka rade umjesto ti bezobraznih radnika,još neka povedu i žene svoje i djecu neka rade tamo nek iščupaju tu svoju jadnu djecu od bijede,SRAMOTA!
kako 2 plate. raspitajte se novinari malo. zadnju koju su dobili je za august.