Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koridor 5C treba da bude prioritet ko god dodje na vlast, sramota je ako opozicija i mediji ne budu izvjestavali o ovome stalno i time forsirali poziciju i doprinijeli i oni nesto
Albanija je za 3 godine uradila 300 km. dosta o vlasti
jbt Albanija femily, i tebi i Fahri koji istu pricu izmislja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
daj Bože da ja živ po ovom autoput-u odem na more, pored ovako vrhunskog ministra puteva i komunikacija (Fakultet političkih nauka- odsjek žurnalistika) , ali šta ćeš, šta je, tu je. Sami pali, sami se ubili. u Dubajiu neki dan premijera filma u 9D tehnologiji, u Kini već uveliko vozovi razvijaju brzinu od 400 km/h, u Japanu će do 2020 koristiti Beam Me Up tehnologiju iz Star Trek-a, a mi ćemo autom u komadu do mora i to pri brzini od solidnih 130 km/h. Jebi ga
sara, sine, i to je dobro. kakve budale zive na ovim prostorima mozda dotada jopet zapocmemo da se mlatimo medjusobno.
Potrosismo i mi par milioncica za one vozice sto godinama truhnuse negdje skriveni u zapescu! Na kraju ispade da nisu funkcionalni i da su u kvaru te povrh svega neprofitabilni!
slažem se da će prije more do nas nego mi do mora "autoputem" pa i ako bude do tada ti ga sigurno nećeš probati osim na igrici u "ZENICI" sa svojom bratijom crvenozelenom i kakvom god još.
svaka cast za projekat, iskreno se nadam da ce buduce vlasti nastaviti graditi autoput i zeljeznice
Zelim vam uspjesno probijanje tunela i gradnju mostova, ali nemojte da otvarate dionice kao ovu sarajevsku zaobilaznicu NA VRAT NA NOS, pa nicemu ne sluzi. Bar ste trebali prije otvaranja postaviti normalne putokaze za prilaz zaobilaznici i od Tarcina i od Kaknja
Hoce li SDA i HDZ zaustaviti put kroz Mostar kao i sve do sada sto su zaustavili. Od Mostara su napravili mjesto gdje je tesko naci pravog Mostarca, unistili su grad od kog su napravili selo.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Pa sram vas i stid bilo! S ovako retardiranim porukama izaci u javnost i predstavljati to kao neki uspjeh je u najmanju ruku dvolicno i cinicno!! Dabogda svi redom pocrkali za 20 minuta!
pa uspjeh je s obzirom na morone iz SDA koji za 17 godina nisu uspjeli napraviti ovu zaobilaznicu, a trebalo je samo 10 mjeseci posla!
Uspjeli su oni itekako - prepuniti dzepove svojim potomcima i u narednih 5 generacija!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stari reketaski potrcko nedodirljivog kralja sefova Zlatka. Do 2020.da je pravde sve i jedan biste bili u zatvoru !
Citiram izjavu gos'n ministra za Klix.ba:' "Bilo je negativnih komentara i nakon otvaranja Sarajevske zaobilaznice. Koliko god se neko trudio od tih devet kilometara se ne može napraviti negativna stvar. BiH nije zemlja koja će imati pet miliona kilometara autoputa, pa da je devet kilometara malo. Svaki naš kilometar je zajednički uspjeh svih građana BiH", rekao je Hadžić za Klix.ba.' Reče sada ministar a nekada načelnik općine Novi Grad u vrijeme kad su zbog njegovih malverzacija (obzirom na način funkcionisanja SDP-a, bez sumnje kreiranih i iniciranih od strane zlatnog reketa i slučajnog prolaznika Slagumdžije), RADOVI NA OBILAZNICI STAJALI. PROBLEM - EKSPROPRIJACIJA U KOJU SE TREBA UGRADITI Damir, Zlatko i još poneko, pa marka, marka. Nastavlja se praksa "stručnjaka" na čelu ministarstva saobraćaja i veza na državnom nivou - prije novinara Damira Hadžića, ministar je bio ortoped Božo Ljubić. Naredni će vjerovatno biti vječiti olimpijac Nedžad Fazlija.
hahhaahhha Eto me da ti čestitam haahahahahah poNJeČu ti školjku jaja na kafu haahha
i 1l mLJeka hahaha uspješni ljudi Bosnu grade hahaha
hocemo, sine, mozda i prije - ako se po mogucnosti dotada jadransko more nekako razlije do zenicke ili lasvanske doline
Kakav klošar lažovski
Samo tako nastavite, ovo je jedan od najvaznijih projekata... novci od putarine ce biti dobrodosli, putnici prema moru, izvoz prema HR/EU..
koja budala: auto put do mora, umjesto da poveze Bosansku industriju za Sarajevok i dalje na autoput u Hrvatskoj, oni prave autocestu za Hrvatsku da se ona bogati.
prava ti je promaha u glavi!
Aha, jakako... Pa nismo ni mi vesla sisali!
Pusi racku reketasu!!!