Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je ono, što mi se najviše dopada na nijemcima, englezima, amerikancima, itd. Samo interesi i rad. a propaliteti nek se drže knjiga(biblija,...) iz prošlosti;-) a mi jugoslaveni smo odavno(od 80tih već) ćisti propaliteti! SVI!!! Bez izuzetka. samo glupani to nebih priznali
Uh, jes ih za..ebala katolička braća. Gdje je srpska pomoć?))
Sada će RS priskočiti u pomoć i udariti razrez poreza po svim opštinama-pomoć bratskoj Grčkoj: Ljubinje 500, 00 KM, Istočni Mostar 200,00 KM, Kneževo može u naturi-jedna ovca.