Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio ga već Fahr0
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
Kome gradite, kad iz tuzle su i cuke otisle?? To je mrtav grad
Dolaze cuke iz Banovića i Kalesije u velikom broju
to je normalno da ljudi iz manjih gradova idu u vece a sa okolnih sela dolaze u manje gradove
Dzenex il Luciana mogu jedino odgovoriti ovom zadatku
Tehnohrad Company, Gromeks Srebrenik, Azmir Husic lično itd.
Dzasmin i njegovi ahbabi su prodali skoro svaki pedalj tuzlanskog zemljista, i na tome debelo profitirali. Tuzla vise nije grad nego privatna prćija.
Ja se izvinjavam al' ovi klocovci isključiše komentare na prethodni članak o rajfajzen banci i mislim da je prigodno i da priliči da im ovde hebem majku lopovsku.Toliko od mene.
@donniebrasco Gledaj ti samo kako se oni slikavaju gdje god su ostavili svoj prljavi novac.Majku im hebem lihvarsko-zelenašku.